Настільна версія
мова | язык

У Росії встановлять пам'ятник інопланетянам

7 Квітня, 13:08

Поділитися:

Район села Молебка у Пермському краї називають єдиним у світі, де НЛО здійснюють регулярні польоти.

У селі Молебка Кішертського району Пермського краю РФ встановлять дерев'яний пам'ятник інопланетянам. Відповідне рішення було прийнято адміністрацією району.

Як повідомляється, місцевість, в якій знаходиться село, вважається аномальною зоною. Так, за словами місцевих жителів і туристів, на території між Молебкою і селом Кам'янка на кордоні Свердловської області і Пермського краю регулярно спостерігають НЛО.

"Останній раз політ НЛО було зафіксовано в травні та липні минулого року. Оскільки наш район - єдиний у світі, де вони здійснюють регулярні польоти, прийнято рішення поставити пам'ятник їх пілотам", - розповів начальник відділу з розвитку підприємництва, торгівлі та туризму адміністрації Кішертського району Віктора Мєдвєдєва.

Виготовленням фігур прибульців займеться місцевий майстер художньої обробки деревини Віктор Сазанов. На роботу йому було виділено 45 тисяч рублів.

Художник має намір виготовити пам'ятник із сосни. Потім скульптурна композиція буде поміщена на бетонний постамент. Готову роботу встановлять на в'їзді в село. Для того щоб туристи і мандрівники могли відпочивати і милуватися пам'ятником одночасно, поряд з дерев'яними інопланетянами з'являться альтанки.

Щорічно аномальну зону на кордоні Свердловської області і Пермського краю відвідують близько 100 тисяч туристів, які сподіваються побачити НЛО. Щоб мандрівникам було простіше добиратися до Молебки та прилеглих сіл на місцевих дорогах навіть встановили вказівники з зображенням літаючих тарілок.

Нагадаємо, пам'ятник загиблим прибульцям вирішили встановити і у Бердичеві. Гроші на скульптуру збирає група неформальних дослідників позаземних контактів.
Помилковий заголовок — E Hjcsї dcnfyjdkznm gfvэznybr syjgkfytnzyfv

7 Квітня, 13:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван