Настільна версія
мова | язык

Ілларію назвали «Перспективою III тисячоліття»

27 Жовтня, 00:01

Поділитися:

Днями, в Національному академічному драматичному театрі ім. І. Франка нагородили найуспішніших жінок третього тисячоліття. У цей день на театральну сцену піднялися лікарі і вчителі, юристи і керівниці підприємств, дизайнери одягу і співачки, письменниці і спортсменки, громадські діячі та вчені.

Почесні нагороди отримали більше 30-ти гідних жінок нашої вітчизни. Серед них телеведуча Марися Горобець, паралімпійська чемпіонка Наталя Прологаєва, дизайнер Олена Даць, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, співачка Ілларія і багато інших. На Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття» Ілларія отримала нагороду в розділі «Перспектива».

За 5 років співачка створила власну творчу команду, яка отримала ім'я ILLARIA і виступила продюсером дебютної сольної платівки «Вільна», виданої в 2010 році. Ілларія пише пісні для власного виконання, робить аранжування українських народних пісень, створює музику для кіно і театру, озвучує рекламні ролики.

За останні два роки на її рахунку перша премія на XII Всеукраїнському фестивалі «Червона рута», а також півфінал телевізійного вокального шоу «Голос країни. Нова історія »на каналі« 1 +1 », після участі в якому дівчину називають улюбленицею Олега Скрипки.

«Для мене честь отримувати нагороду на сцені Театру ім. Франка разом з видатними жінками, якими має пишатися наша українська земля», - говорить Ілларія.

Співачка дякувала організаторам заходу, а також своїм найдорожчим людям на землі - батькам. Для всіх присутніх співачка виконала «Країну Мрій», композицію, подаровану Олегом Скрипкою.

Нагадаємо, що за шість років премії були нагороджені 249 представниць прекрасної статі, які внесли значний вклад у суспільне, ділове, політичне і культурний розвиток України. Серед них: Кіра Муратова, Ада Роговцева, Раїса Богатирьова, Тетяна Корнякова, Тетяна Цимбал, Ніна Матвієнко, Тетяна Корост, Юлія Самойлова, Альбіна Дерюгіна, Алла Мазур, Оксана Байрак, Ганна Безсонова.
Помилковий заголовок — Skkfhs. yfpdfkb «Gthcgtrnbdj. ШШШ nbczxjksnnz»

27 Жовтня, 00:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій