Настільна версія
мова | язык

Найвідоміший ді-джей світу Армін ван Бюрен таки виступить у Львові - 14 грудня 2012 року

28 Жовтня, 17:56

Поділитися:

Яскрава зірка, кумир мільйонів Армін ван Бюрен включив Львів до свого гастрольного туру 2012 року! Виступ найвідомішого ді-джея планети відбудеться 14 грудня 2012 р. на Львівському велотреку СКА.

За останні 10 років Армін ван Бюрен відвідав понад 82 країни. І де б він не виступав - аншлаг гарантовано! Завдяки компанії VIRUS Music кияни та гості з усієї України й сусідніх держав отримали можливість стати частиною грандіозних авторських шоу Armin Only та A State of Trance 550, а також виступів Арміна в рамках фестивалів Global Gathering і Godskitchen в Києві та Одесі.

Нарешті, і Львів стане свідком шоу від п?ятиразового володаря титулу «Ді-джей №1 у світі»! І жодні перешкоди не завадять Арміну ван Бюрену порадувати львівську публіку своїм ді-джей-сетом 14 грудня. Подія відбудеться у приміщенні велотреку СКА. Підтримку голландській зірці забезпечать його земляк Jochen Miller (Йохен Міллер) і гордість України – Omnia, драйвова DJ IRA’ і талановитий Dart Rayne (Дарт Рейн).

За свою музичну кар?єру Армін ван Бюрен п?ять разів (у 2007-2010 рр. і 2012 р.) був обраний найкращим ді-джеєм світу - за версією рейтингу DJ Mag Top 100. Його радіошоу A State of Trance щотижня слухають понад 25 млн. чоловік по всій планеті. Кожен альбом стає бестселером, а чимало треків – класикою нашого часу. Про творчу діяльність Арміна і його особистість знято фільм і навіть написано книгу.

Нагадаємо, у серпні цього року Армін ван Бюрен не зміг прилетіти до Львова і виступити на фестивалі Godskitchen. Це сталося з причин, незалежних ні від організаторів події, ні від артиста чи його менеджменту. Юридично доведено, що вони зробили все можливе, аби виступ Арміна відбувся. Відтак компанія VIRUS Music і сам Армін ван Бюрен почали наполегливо шукати можливість провести нове шоу у Львові – і знайшли: 14 грудня, велотрек СКА. Усі, хто відвідав Godskitchen 23 серпня у Львові, отримають суттєву знижку на квитки на шоу ді-джея у грудні.
Помилковий заголовок — Yfqdsljvsibq ls-l;tq cdsne Fhvsy dfy <.hty nfrb dbcnegbnm e Kmdjds - 14 uhelyz 2012 hjre

28 Жовтня, 17:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон