Настільна версія
мова | язык

Балет Ірини Мазур «Життя» презентував перший в Україні інтерактивний танцювальний кліп «LoveSorry»

28 Жовтня, 18:03

Поділитися:

Стильна, іронічна і метафорична відеоісторія у танці, презентація якої стала своєрідною репетицією перед виборами…

Балет Ірини Мазур «Життя», відомий як учасник переможного проекту співачки Руслани «Дикі танці» («Євробачення-2004») та іншими гучними оригінальними постановками, презентував свій перший сольний кліп «LoveSorry» («Кохання, вибач»).

Кліп балету «Життя» «LoveSorry» - перший український інтерактивний танцювальний відеокліп: у ньому кожен глядач зможе обрати власний фінал. «LoveSorry» - не просто унікальний для України танцювальний відеоперформенс. Це водночас і яскравий анонс нової однойменної сольної програми «Життя». Прем’єра арт-кабаре «LoveSorry» відбудеться 25 листопада і 1 та 2 грудня у львівському клубі «Picasso». Ця програма - якісно новий мистецький продукт, у якому артисти відомого балету з’являться перед публікою у новому іміджі і навіть у нових амплуа – акторів та співаків.

Зйомки провокаційно-іронічного ролика «LoveSorry» тривали у Львові два дні. За цей час знімальна група і 16 танцюристів-акторів змінили три локації.

Масові танцювальні сцени відзняли у клубі «Picasso», гламурні та пікантні – у клубі «Rafinad People». А для зйомок кульмінації сюжету найкраще підійшов ультрасучасний інтер’єр нового терміналу Львівського аеропорту. Образи танцюристів «Життя» були настільки епатажними, що пасажири, які стали випадковими свідками неординарного творчого процесу, цікавилися в артистів та режисера: «Чому це Леді Ґаґа знімає кліп у Львові?».
Кліп балету «Життя» «LoveSorry» - це метафорична історія Попелюшки ХХІ століття. Розказана ця історія мовою танцю і провокаційним сюжетом. Алегоричний образ Кохання зустрічає надмірну прагматичність сучасного світу: молоді люди, скуті ланцюгами бізнесу і зациклені на кар’єрному рості, спроможні хіба що на стосунки на одну ніч…

- Живемо у час, коли співіснують два протилежні світи: світ «золотого тільця» і світ романтики, кохання. І ми щодня обираємо між цими світами, - каже керівник балету “Життя”, заслужена артистка України Ірина Мазур. – Відеоісторія «LoveSorry» – наш виклик сьогоденню, іронічний і навіть, можливо, саркастичний.

Кінцеві кадри кліпу «LoveSorry» - інтерактивні: творці відео дають кожному глядачеві можливість обрати: він – за чи проти Кохання. Від цього вибору залежатиме епілог ролика. У такий спосіб напередодні парламентських виборів балет Ірини Мазур «Життя» нагадав, що голосувати треба за вічне. Що тільки Любов врятує світ. Кульмінація презентації кліпу «LoveSorry», яка відбулася у львівському клубі «Rafinad People», також перетворилася на процес волевиявлення: з «кандидатами», урнами і навіть бюлетенями…
Помилковий заголовок — <fktn Shbyb Vfpeh «:bnnz» ghtptynedfd gthibq d Erhfїys synthfrnbdybq nfyw.dfkmybq rksg «ДщмуЫщккн»

28 Жовтня, 18:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин