Настільна версія
мова | язык

Scorpions дали прощальний концерт у Львові

28 Жовтня, 18:06

Поділитися:

У суботу, 27 жовтня, легендарна німецька рок-група Scorpions виступила у Львові на Велотреку СКА.

Фанати які очікували концерту майже рік, деякі найвідданіші купували квитки ще у березні, були шоковані тою організацією та гостинним прийомом львівського велотреку. Відсутність освітлення, болото, тиснява, невдала організація входу, відсутність волонтерів та нахабна міліція, - ось як зустріли відвідувачів концерту. А деякі особливі ВІПи ще й образились відсутністю обіцяного фуршету, ще й зовнішній та й внутрішній вигляд самого треку жадав бажати кращого, могли хоча б якось його примарафетити...)

Але так чи інакше усе це лірика....

Концерт, початок якого було анонсовано на 19:00, розпочався о 20:45, проте майже двогодинне виконання легендарних хітів сповна компенсувало усі недоліки організації. Впродовж свого виступу Scorpions виконали і низку своїх класичних хітів, і пісні з останнього студійного альбому “Sting in the tail”.

Несподіванкою було бачити, як під час виконання балад “The best is yet to come” і “Send me an angel”, а також акустичної версії пісні “Holiday” фротмен гурту Клаус Майне виступав з українським прапором на плечах, який вчасно викинули на сцену віддані фанати.

А ще більш приємним моментом було чути українську мову з уст Клауса Майне, який час від часу звертався до публіки фразою «Ви готові?», «Як справи?», «Дякую»... та «До побачення»

Завершили свій виступ німецькі музиканти піснею “Rock you like a hurricane”. За нашими оцінками концерт відвідало 7-10 тис. людей.

Мабуть найвідоміша після легендарних скорпіонів прозвучала і у Львові.

Нагадаємо, що львівський концерт Scorpions відбувся в рамках прощального туру “The final sting”.
Помилковий заголовок — Ысщкзшщты lfkb ghjofkmybq rjywthn e Kmdjds

28 Жовтня, 18:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій