Настільна версія
мова | язык

Tricky влаштує великий сольний концерт в Crystal Hall

1 Листопада, 00:35

Поділитися:

Один з основоположників і головних діячів бристольскої тріп-хоп історії, загадковий і неординарний артист, котрий колосально вплинув на сучасний музичний простір, легендарний Едріан Тоус, більш відомий як Tricky влаштує великий сольний концерт в Crystal Hall.

З моменту виходу його дебютної платівки "Maxinquaye" пройшло вже 17 років, а Tricky як і раніше залишається одним з найактуальніших музикантів сучасності. Він один з небагатьох, хто не просто існує в стилістичних рамках, а постійно експериментує, розширюючи межі жанру, який сам без сорому іменує Tricky-music.

Tricky: Моя лірика - це просто трохи рим. Все що я пишу дуже по-дитячому і дуже просто ... Я просто беру кілька слів і це вже початок пісні. Кілька років тому один звукорежисер в Лос-Анджелесі розповів мені про те, що його знайомий помер під час того як їв. Я сказав, що це дуже по-дурному вмерти ось так, а він погодився і додав: «Невірний вдих в неправильний час». Я просто взяв ці слова і зробив з них пісню.

Новітня робота Tricky - платівка під назвою "Mixed Race", мабуть, сама еклектична робота артиста, з усіх створених більш ніж за два десятиліття активної творчості. У "Mixed Race" відчуваються вплив як сучасної європейської та американської музики, так і традиційного ямайського реггей, і навіть містичних співів центральної Африки і Близького Сходу. Сам автор так описує свою роботу: "Все моє життя проходить між субкультурами, Mixed Race - якраз про це".

Але домінантою київського концерту стане не новий альбом, а новітнє звучання, та сама Tricky-music зразка 2012 року, музика така ж сильна, але при цьому більш зріла, продумана і відображає нинішній стан Tricky: "Я зовсім вже не пацан з Ноул-Уест , який намагається будувати своє майбутнє. У мене є досвід, я можу експериментувати, можу бути чесним, і ніхто мені не завадить ".
Помилковий заголовок — Екшслн dkfine' dtkbrbq cjkmybq rjywthn d Скныефд Рфдд

1 Листопада, 00:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків