Настільна версія
мова | язык

Спірс шукає достойний сценарій, щоб знятись у кіно

7 Квітня, 13:24

Поділитися:

Співачка Брітні Спірс хоче знятись у комедії, або бойовику. Вона шукає хороший сценарій для себе.

Співачка Брітні Спірс будує наполеонівські плани не тільки по відношенню до музичної кар'єри, а й претендує на власну зірку, яка коли-небудь змогла б прикрасити голлівудську Алею Слави.

"Підійшовши до третього десятку, Брітні усвідомила те, що повинна розвиватися далі як артист. Музика завжди буде частиною її життя, але тепер співачка мріє зніматися в екшенах і її улюблених комедіях. В даний час вона розглядає кілька сценаріїв. Один з них це комедія свого роду пародія на поп-зірку, а другий вже більш серйозна роль у бойовику".

Таким чином, Брітні намагається спростувати слова одного її колишнього близького друга, що звинувачує її в тому, що вона нібито стала ледачою і втомилася від шоу-бізнесу.

Можливо, що вже найближчим часом Брітні повторить успіх фільму "Перехрестя", у якому знялась ще на початку своєї співочої кар'єри.

Ну а поки співачка в стані пошуку вдалого сюжету "команда професіоналів" вже склала графік гастролей її північноамериканського турне "Femme Fatale". Разом 26 концертів за 2 місяці в найбільших містах США та Канади. Почнеться турне 17 червня в Сакраменто (Каліфорнія) і завершиться 13 серпня в Торонто (Канада).
Помилковий заголовок — Cgshc ierf' ljcnjqybq cwtyfhsq? oj, pyznbcm e rsyj

7 Квітня, 13:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)