Настільна версія
мова | язык

Universal кличе Х'ю Джекмана в свою «Білосніжку»

7 Квітня, 13:40

Поділитися:

Оскільки Даррен Аронофскі вибув з проекту «Росомаха», у Х'ю Джекмана з'явився вільний час у знімальному графіку. Цим негайно спробувала скористатися студія Universal, запропонувавши акторові головну чоловічу роль у «Білосніжці і єгерів» з Крістен Стюарт.

У фільмі, який буде знімати Руперт Сандерс, крім зірки «Сутінків», зніметься Шарліз Терон, затверджена на роль злої королеви. Подейкують, що студія хоче навести додатковий лиск на сценарій, для чого кличе автора драм «Крила голубки» і «Чотири пера» Хуссейна Аміні.

Якщо Х'ю Джекман погодиться, то проект Universal по наявності великих статусних зірочок пережене свого конкурента, над якими веде роботу студія Relativity. У тій «Білосніжці» біля керма стоїть Тарсем Сінх, а в головних ролях задіяні Лілі Коллінз («Невидима сторона»), Ермі Хаммер («Соціальна мережа») і Джулія Робертс («Їсти, молитися, кохати»).

Пріоритетом для Джекман є роль в екранізації сиквела про мутанта з команди Людей Ікс. Актор зараз зайнятий роботою над сценарієм, яку веде разом з його автором Крістофером МакКуоррі. У якості претендентів на пост режисера «Росомахи» називають Девіда Слейда і Дункана Джонса.

Студія Fox може не поспішати зі зйомками «Росомахи»: права на франшизу видавництва Marvel вона пролонгує завдяки фільму «Люди Ікс: Перший клас», який виходить в цьому році. Тентполи на 2012 рік у студії також є - це і «Прометей» Рідлі Скотта, і «Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів» Тимура Бекмамбетова і «Льодовиковий період 4». Японія, в якій планувалося знімати більшу частину «Росомахи», поки приходить до тями після стихії, що розбушувалася, так що Fox не поспішає.

Що ж стосується ролі єгеря в стрічці Universal, то вона спочатку призначалася для Вігго Мортенсена. Актор пофліртував з проектом, але не погодився на пропозицію. Серед причин називали фінансові, однак більш правдоподібною версією є бажання Мортенсена зніматися в іспанській стрічці У всіх є план, що спричинило б за собою конфлікт знімальних графіків.

Зйомки фільму «Білосніжка і єгер» розпочнуться в середині вересня.
Помилковий заголовок — Гтшмукыфд rkbxt {э. L;trvfyf d cdj. «<skjcys;re»

7 Квітня, 13:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)