Настільна версія
мова | язык

«ТаРута» ХХІ століття: з DJ-єм та Колядою

6 Листопада, 22:15

Поділитися:

Київський WorldMusic гурт «ТаРута» відновив роботу над своїм другим студійним альбомом. Після досить тривалої літньо-фестивальної паузи музиканти з головою поринули в звукозапис.

Більшість пісень з майбутньої платівки вже знайомі шанувальникам гурту. Деякі з них вже навіть встигли потрапити у плейлисти національних та закордонних радіостанцій. Але після більш тісного знайомства з європейським шоу-бізнесом тарутяни прийняли рішення перезвести записаний раніше матеріал і кардинально змінити підхід до аранжування нових пісень.

До спільної роботи над альбомом вже долучився DJ і бітмейкер Ігор Льодін та знаний піаніст віртуоз Роман Коляда. Продюсувати майбутню аудіо збірку «ТаРути» зголосився провідний звукорежисер столичної студії звукозапису «Комора» Костянтин Костенко. Результат його «осучаснення» вже можна почути в пісні «Бором-бором», яку було переписано вже згідно його побажань.

Нова версія тарутянського етно-диско прийшлася до смаку й кінорежисеру Тарасу Химичу. Наприкінці літа він відзняв відео до цієї пісні в мальовничих Карпатах. Наразі робота над кліпом ще триває - керманич гурту «От Вінта» Юрко Журавель, знаний ще і як чудовий художник-ілюстратор, малює графіку виднограю. Результат такої справді зіркової співпраці просто приречений на шалений успіх, впевнені тарутяни. А ось найближча імпреза з експериментами «ТаРути» очікується 24 листопада в столичному клубу «Сіті-Паб». Сольним концертом гурт святкуватиме своє 5-річчя.
Помилковий заголовок — «NfHenf» {{S cnjksnnz^ p ВО-'v nf Rjkzlj.

6 Листопада, 22:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин