Настільна версія
мова | язык

Бред Пітт подався в дизайнери меблів

6 Листопада, 22:37

Поділитися:

Голлівудський актор Бред Пітт незабаром відкриє світові ще один свій талант – представить свою дебютну колекцію меблів для дому.

Втілити в життя ескізи Пітта вирішив відомий дизайнер Франк Полларо.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "Architectural Digest".

Зі слів актора, замальовувати свої ідеї щодо будівництва та створення меблів він розпочав іще в 1990-х роках. Навчаючись у коледжі, Пітт відкрив для себе творчість архітектра Френка Ллойда Райта, і це "назавжди змінило його життя".

"Я запитав його: "Чому б нам не зробити якісь із цих штук справжніми?" Бред сказав, що це могло б бути весело", - згадує Полларо про те, як він уперше побачив ескізи Пітта.

Перша спільна колекція дуету складатиметься з ліжка, столів, стільців та мармурової двомісної ванни. Усе це Полларо і Пітт представлять на суд глядачів у середині листопада в Нью-Йорку.

До слова, наречена Бреда Пітта, Анджеліна Джолі буцімто вже визначилася з дизайнером, якому довірить пошити для неї весільну сукню.

Енджі відхилила пропозиції Вів’єн Вествуд та Віри Вонг, і вбрання для неї створить американка L’Wren Scott, пише "Hollyscoop" із посиланням на журнал "Grazia".

"Її спокушали найпопулярніші дизайнери планети, але гучне ім’я для Анджеліни неважливе. Вона хотіла когось, кому б могла довіритися, і понад усе вона довіряє L’Wren", - засвідчило джерело.
Помилковий заголовок — <htl Gsnn gjlfdcz d lbpfqythb vt,ksd

6 Листопада, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин