Настільна версія
мова | язык

Через Ашера виник скандал на виборчій дільниці

12 Листопада, 21:05

Поділитися:

Американський співак Ашер опинився в центрі скандалу через позачергове голосування на виборах президента США.

Виборці на дільниці в Атланті розлютилися, коли комісія дозволила артисту проголосувати без черги, пише "Contact Music" з посиланням на американський телеканал WSB-TV.

Натомість співробітники виборчої комісії запевняють, що зробили це, аби запобігти хаосу та захистити зірку від фанатів.

"У жодному разі ми прийняли це рішення (пропустити Ашера без черги) не для того, аби відволікти увагу від виборів", - зауважили в комісії.

На виборчій дільниці заздалегідь знали про приїзд Ашера - менеджери артиста повідомили про це телефонним дзвінком.

До слова, право голосувати поза чергою мають деякі категорії громадян: люди з обмеженими можливостями, люди похилого віку, а також виборці, що прийшли на дільниці з маленькими дітьми.

Співак Ашер вважається одним з найуспішніших R&B-музикантів афро-американського походження. Наразі продано більше 65 мільйонів копій його альбомів по всьому світу, пише Вікіпедія.

На рахунку Ашера сім премій "Греммі", чотири премії "World Music Awards", чотири премії "American Music Award" і дев'ятнадцять премій "Billboard Music Awards".

Співак є власником власної звукозаписуючої компанії. Окрім цього Ашер посідає 21 місце в списку найбільш успішних музикантів за версією "Billboard", а також перше місце в списку найуспішніших музикантів 2000-х років.
Помилковий заголовок — Xthtp Fithf dbybr crfylfk yf db,jhxsq lskmybws

12 Листопада, 21:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)