Настільна версія
мова | язык

МакКартні ледь не розбився

13 Листопада, 23:03

Поділитися:

Сер Пол МакКартні та його дружина Ненсі Шевелл мало не загинули в авіакатастрофі.

Подружжя було за хвилину від смерті - гелікоптер, у якому вони летіли, втратив керування і ледь не приземлився на верхівки дерев.

Однак досвідчений пілот, лише за 60 сантиметрів до зіткнення, зміг приборкати літаючий засіб, повідомляє "The Telegraph".

Інцидент стався ще на початку травня, але лише зараз стало відомо про подію. Подробиці було оприлюднено у доповіді Управління транспорту Великобританії.

Як з'ясувалося, 70-річний Пол МакКартні з 52-річною дружиною Ненсі Шевелл поверталися з презентації кулінарної книги, написаної дочкою музиканта Мері.

МакКартні з дружиною були за крок від смерті

Увечері подружжя вилетіли з аеродрому Баттерсі в південному Лондоні і через 25 хвилин прибуло в графство Східний Сассекс. Проте несподівано льотчик почав знижуватися прямо на крони дерев.

Виявилося, що гелікоптер втратив управління через негоду: здійнявся сильний вітер, почалася злива, а на додачу була хмарність.

Тоді льотчик прийняв рішення здійснити посадку, але через помилкових дані приладів гелікоптер ледь не опустився прямо на дерева. Та пілот вчасно зрозумів, що сідає не на майданчик і різко направив вертоліт вгору, коли він перебував всього в 60 сантиметрах від крон дерев.

У результаті, гелікоптер з подружжям МакКартні приземлився в аеропорту міста Лідді в сусідньому графстві Кент.

До слова, сер Пол з дружиною вирішили не подавати до суду на транспортну компанію "Air Harrods", послугами якої також користується Тоні Блер.

Проте МакКартні порадив керівництву авіакомпанії звернути підвищену увагу на безпеку польотів.
Помилковий заголовок — VfrRfhnys ktlm yt hjp,bdcz

13 Листопада, 23:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків