Настільна версія
мова | язык

Річарда Гіра обскакав колишній стриптизер

16 Листопада, 23:11

Поділитися:

Американський актор та колишній стриптизер Ченнінг Татум, чиї сідниці нещодавно првиселюдно мацав Елтон Джон, визнаний найсексуальнішим чоловіком 2012-го року.

32-річний чоловік неодноразово фігурував у списках найгарніших людей планети, але цього року вперше отримав звання "Sexiest Mаn Alive" у щорічному рейтингу журналу "People".

За традицією, список найсексуальніших чоловіків складається не за принципом хіт-параду. Так, журнал називає одного найсексуальнішого чоловіка, а потім у довільному порядку перераховує тих, хто також достойний такого титулу.

Цього разу саме Татум обскакав усіх голлівудських красенів за сексуальністю.

Глядачі можуть пам'ятати Ченнінга за такими фільмами, як "Капкан", "Битва в Сіетлі", "Кидок кобри", "Війна з примусу", "Джонні Д.", "Орел Дев'ятого легіону", "Нокаут", "Клятва", " Мачо і ботан" та інших.

До слова, перш ніж потрапити у велике кіно Татум працював стриптизером. Та час від часу актор й досі демонструє сексуальні танці - нещодавно Ченнінг крутив сідницями перед Елтоном Джоном.

Окрім Татума цього року в топі найсексуальніших чоловіків фігурують Річард Гір, Кріс Хекмвсорт, Бен Аффлек, Дензел Вашингтон, Пол Радд, Бредлі Купер, Оскар Пісторіус та інші.

Минулого року звання "найсексуальнішого чоловіка" отримав екс-коханий Рене Зельвегер актор Бредлі Купер. А у 2010-му році найбажанішим красунчиком було названо Райна Рейнолдса.
Помилковий заголовок — Hsxfhlf Ushf j,crfrfd rjkbiysq cnhbgnbpth

16 Листопада, 23:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків