Настільна версія
мова | язык

iPad — касовий апарат майбутнього

17 Січня, 01:36

Поділитися:

Сучасні касові апарати давно переросли рівень звичайних пластикових ящиків з екраном від найдешевшого телефону Nokia і клавіатурою від раритетного ПК. Зараз вони є сенсорними моноблоками, які підключені до відсіку з купюрами. Але, звичайно, і це не межа для світу, де багато хто воліє алюмінієвий планшетник газеті та книзі. До речі, саме iPad став натхненням, яке і призвело розробників до ідеї використання його в якості каси.

Компанія ShopKeep розробили спеціальний пристрій, який підключається до старшого брата iPhone і дозволяє останньому працювати в якості касового апарату. За допомогою спеціального додатку з App Store він може приймати платежі, давати здачу, виписувати чеки і підраховувати витрати за будь-які цикли роботи з властивою для iOS-платформи простотою та зручністю. Головна перевага цього сервісу - можливість віддалено відслідковувати всі грошові операції завдяки веб-сервера, який починає синхронізуватися з iPad за будь-яких діях на ньому.

Перший
тестовий апарат дістався кав'ярні Joe coffee shop в Нью-Йорку, але коментарі від її працівників ще не отримані. Мабуть, до цих пір звикають до новинки. Враховуючи середню вартість кас, ідея ShopKeep здається не такою вже й фантастичною і при правильному позиціонуванні цілком можуть з'явиться в європейських містах-мільйонниках
.
Помилковий заголовок — шЗфв — rfcjdbq fgfhfn vfq,enymjuj
17 Січня, 01:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон