Настільна версія
мова | язык

З Днем студента! Як зірки напивалися, будучи студентами

18 Листопада, 11:07

Поділитися:

17 листопада Україна відзначає ще одне веселе свято - День студента. Наші улюблені зірки теж свого часу були спудеями і бурхливо проводили подібні свята.

До прикладу, репера Потапа аж 17 разів виключали з інституту фізкультури. Але причиною конфліктів служив далеко не алкоголь, а дівчата. Потап дозволяв собі цілувати студенток прямо під час пари на задніх партах.

" Я постійно під час навчання в інституті був закоханий в якусь дівчину зі своєї групи. За те, що я цілувався з нею на задній парті викладачка з історії України мене вигнала: "Потапенко, що ви там "лижитесь", встаньте і вийдіть звідси швидко" - розповідає Олексій Потапенко.

Віталій Козловський здобував освіту журналіста, проте так серйозно до навчання не ставився. День студента Козловський, в якого нещодавно вибухнув скандал з екс-продюсером Ігорем Кондратюком, відзначав прямо в парку на лавочці.

"Був день, коли ми складали іспит з фізкультури чи вже склали всю сесію і набравши дуже багато пляшок бренді-коли, ми пішли в парк гуляти. Боже, що ми витворяли… В результаті, все закінчилося тим, що я в маршрутці заснув і мені водій – "Що це таке, що це за неподобство, геть з машини!"- згадує Козловський.

А от Олена Вінницька, будучи студенткою, полюбляла культурно сходити у який-небудь "кабачок" і там вже дозволяла собі розслабитися.

"Розпивали напої, бувало і на території інституту, бувало, просто йшли в кабачок, який був неподалік", - згадує колишня учасниця "Віа-гри".
Помилковий заголовок — P Lytv cneltynf! Zr pshrb yfgbdfkbcz? ,elexb cneltynfvb

18 Листопада, 11:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)