Настільна версія
мова | язык

Валерію обікрали

19 Листопада, 21:06

Поділитися:

Російська співачка Валерія стала жертвою злодіїв.

Неприємний інцидент трапився з артисткою в московському аеропорту "Домодєдово".

Про це Валерія повідомила у своєму мікроблозі Twitter.

"Сьогодні в аеропорту "Домодєдово" перерили здані в багаж валізи. Постраждала частина електроніки і вкрали ... мій халат, який я ношу в гримерці", - написала вона.

Як з'ясувалося, це була "робоча" валіза Валерії, яку возить її костюмер Світлана Петрівна. Обуренню співачки не було меж. Зірка просто не розуміє, навіщо грабіжникам знадобився досить заношений предмет її гардеробу.

"Навіщо їм халат здався? Фетишисти, чи що? Ну, по-варварськи перевіряють речі, погано, але ще ладно. Але красти речі навіщо? Це тільки з нами таке постійно відбувається або інші мовчать?" - обурилася Валерія.

До слова, співачка вже не вперше потерпає від рук крадіїв, пишуть "Дни.ру".

"Ми з Хабаровська летіли до Владивостока. Здали речі, але, на жаль, в кінцевий пункт подорожі речі не прийшли. У Хабаровську говорять, що нічого не знають і все відправили. У нас же навіть етикетки на багаж цей є, а багажу немає", - розповів чоловік Валерії Йосип Пригожин.

Він пояснив, що в зниклих валізах були і диски, і книжки, і вечірні сукні.

"Звичайно, ми дуже засмутилися. Вони ж не розуміють, що, за великим рахунком, нам сьогодні просто ні в чому було виступати, а дівчина Валерія повинна вийти на сцену в красивому костюмі", - зауважив Пригожин.
Помилковий заголовок — Dfkths. j,srhfkb

19 Листопада, 21:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон