Настільна версія
мова | язык

У новому кліпі «Моє серце не камінь» самотній Назар Савко нарубав дров

21 Листопада, 01:42

Поділитися:

Фіналіст шоу «Голос країни. Нова історія» Назар Савко продовжує працювати на творчій ниві. Незабаром можна буде побачити його нову відео роботу, яку допоміг екранізувати відомий кліпмейкер Володимир Шурубура.

Назар довго вагався щодо вибору композиції. Одним із варіантів була запальна пісня Володимира Івасюка «Водограй», яку співак виконав на «Голосі країни». Але після шаленого успіху авторського хіта «Ти просто слухай» у фіналі того ж таки шоу, Назар Савко вирішив відзняти кліп на власну пісню «Моє серце не камінь».

Зйомки відбувались в одному із мальовничих куточків Карпат, де кілька днів вся знімальна команда жила як одна велика родина. Окрім самого артиста у кліпі були задіяні також музиканти, які драйвували на березі бурхливої ріки.

У кліпі Назар Савко постане як самотній чоловік, який живе сірим, буденним життям і чекає на своє кохання. Самому співаку довелось трошки погосподарювати. У відеороботі можна буде побачити кадри, де Назар рубає дрова. Задля того, щоб відзняти цей матеріал, співак пів дня тримав у руках сокиру та наколов велику купу дров.

Окрім Назара у кліпі з’явиться ще одна роль. Закохану дівчину зіграла учасниця групи «ТріоТоніка» Мирослава Сапій. Їй також було не легко у зйомках відео. Адже за задумом режисера їй довелось подолати на високих підборах схили крутої гори, пробиратися крізь хащі лісу та пройти вбрід бурхливу карпатську річку.

Загалом відео вийшло динамічне з романтичним сюжетом. Зовсім скоро прем’єра, а поки-що невеличкий тізер…
Помилковий заголовок — E yjdjve rksgs «Vj' cthwt yt rfvsym» cfvjnysq Yfpfh Cfdrj yfhe,fd lhjd
21 Листопада, 01:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора