Настільна версія
мова | язык

75-річна бабця залишила без Інтернету Грузію і Вірменію

8 Квітня, 13:30

Поділитися:

Майже вся Вірменія і велика частина Грузії на кілька годин втратили доступ до інтернету через бабцю, яка шукаючи мідь, пошкодила кабель, що з'єднує Грузію і Вірменію.

Пенсіонерка, шукаючи мідь, аби продати її як металобрухт, пошкодила кабель, що з'єднує Грузію і Вірменію.

Як наслідок, 28 березня майже вся Вірменія і велика частина Грузії на кілька годин втратили доступ до всесвітньої павутини. Після інциденту на місце події прибули правоохоронці й затримали бабцю.

Проти пенсіонерки порушили кримінальну справу. Повідомляють, що вона нібито визнала свою провину. Тепер їй загрожує до трьох років ув'язнення.

З огляду на похилий вік жінки, її відпустили додому до закінчення розслідування і початку суду. Фахівці зазначають, що це вже не перший випадок пошкодження інтернет-кабеля, який з'єднує Грузію і Вірменію.

Нагадаємо, нещодавно Вірменія виявилася практично повністю позбавлена ​​інтернету через аварію в Грузії, оптові провайдери якої забезпечують зв'язок за рахунок резервних каналів.

В останні два-три роки Вірменія неодноразово залишалась без інтернету через аварії на території Грузії. Але не тільки. Так, у 2006 році Вірменія залишилася без інтернету на кілька годин, коли в районі вірменських міст Чаренцаван і Аштарак через необережність при проведенні будівельних робіт були пошкоджені кабелі.
Помилковий заголовок — 75-hsxyf ,f,wz pfkbibkf ,tp Synthytne Uheps. s Dshvtys.

8 Квітня, 13:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій