Настільна версія
мова | язык

Сумська та Осадча пройшли шлях Роксолани

23 Листопада, 01:00

Поділитися:

До 15-річчя легендарного серіалу програма «Світське життя» запросила українську «Роксолану» до Стамбула

Незважаючи на те, що зйомки вітчизняного серіалу проходили у Крим у, виконавицю головної ролі Ольгу Сумську багато чого пов’язує зі столицею Османської імперії.

- Коли я уперше відвідала Стамбул, а це було років сім потому після прем’єри серіалу, то просто розплакалась біля могили Роксолани, - зізналася акторка. – У мене було таке відчуття, що там лежить дуже близька мені людина…

Разом Катерина Осадча та Ольга Сумська насолодилися теплою турецької осінню та відвідали найважливіші святині: Блакитну мечеть і склеп Роксолани. А ось у Сулейманіє мечеті українки довго не пробули: охороні не сподобалася довжина спідниць Ольги та Каті.

- Мене чоловік попереджав, щоб я одна по Стамбулу не гуляла, - зі сміхом розповіла Сумська. - Боїться, що можуть вкрасти.

Актриса пригадала, як знімалася інтимна сцена першої шлюбної ночі Роксолани і Сулеймана, образ якого на екрані відтворив Анатолій Хостікоєв - чоловік Наталії Сумської - сестри Ольги.

- У ті часи нічого сміливого не можна було показувати, тому зняти треба було все коректно. Я дуже боялася, що в кадрі раптом опиниться оголене стегно або груди. І ось Хостікоєв бере мене на руки, а я йому: обережно! А він мені: Тсс! Лежи тихо! Звичайно, Наталя чоловіка ревнувала, я бачила це у неї в очах. І це нормально, значить, ми з ним зіграли переконливо.

Під час прогулянки по Стамбулу Ольга Сумська здивувала оточуючих своїм знанням турецької мови.

-Я люблю тебе! - Палко зізналася вона Каті Осадчій.

- Я теж вас люблю, Ольга, - трохи почервонівши, відповіла телеведуча.

Вдосталь нагулявшись, акторка і телеведуча затишно влаштувалися в ресторані османської кухні. Замовивши турецькі закуски - мезе, чай і ласощі, Ольга і Катя обговорили найважливішу речі в житті жінки - любов і красу.

- Я колола ботокс і зрозуміла, що посмішка стає ненатуральной. Тоді вирішила, що деякі мої зморшки мені навіть подобаються: вони допомагають виразити емоції на екрані. Звичайно, я робила уколи краси. Ну, а хто їх зараз не робить? Але потім перестала - шкіра звикає. Так що зараз у моєму арсеналі - тільки маски, іноді я їх роблю навіть на знімальному майданчику. І знаєте, зараз я собі подобаюся більше ніж у 29 років, коли знімалася в серіалі «Роксолана».

- Не так давно ви казали, що хочете повінчатися з чоловіком. Ця важлива подія вже відбулася?

- Є такі речі, які повинен робити тільки чоловік. Наприклад, зробити мені пропозицію. Я поки чекаю. Але у мене є правила - я не ставлю чоловікові непотрібних питань, не читаю його смс ... Хоча іноді з Борисюком ми просто жахливо сваримося! Буває, справа доходить і до бійок, коли, знаєте, так хочеться обличчя роздряпати! Але це я вважаю нашим колоритом. Без усього цього не було б нашої ідеальної пари. Найчастіше ми сваримося з професійних питань: разом ведемо заходи. Віталію в цей час не можна робити зауваження або перебивати - його це дратує. Він мені іноді говорить: Я не так щось роблю? Роби сама, знайди собі іншого! А я коли-не-коли та й відповім: ти з цим своїм «знайди собі іншого» коли-небудь договоришся!

На що витратила Ольга Сумська гонорар, отриманий за зйомки в серіалі, яку помилку з подачі Сумської виправили турецькі історики, якого майбутнього бажає своїм дочкам і чому акторка хоче стати міністром культури? Подробиці - у свіжому випуску «Світського життя з Катею Осадчою» 2 грудня, о 22.00.
Помилковий заголовок — Cevcmrf nf Jcflxf ghjqikb ikz[ Hjrcjkfyb

23 Листопада, 01:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон