Настільна версія
мова | язык

Крістіна Агілера найкраще надихає геїв

8 Квітня, 13:38

Поділитися:

Співачка Крістіна Агеліра з її хітом "Beautiful" була названа поп-співачкою десятиліття, яка найбільш надихає людей із нетрадиційною орієнтацією.

Співачка Крістіна Агілера була названа поп-співачкою останнього десятиліття, яка найбільш надихає категорію людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. У процесі спеціалізованого опитування, проведеного благодійною організацією з підтримки прав лесбіянок, геїв і бісексуалів "Stonewall", її хіт "Beautiful" був названий найбільшу кількість разів і потрапив в лідери списку, у зв'язку з чим зірка зовсім не зніяковіла, і навіть пожартувала, сказавши , що буде рада отримати нагороду за перше місце.

"Я дуже рада, що визнана найбільш надихаючою виконавцею для моїх гомо-і бісексуальних шанувальників, це важливо для мене, а так само посприяє продовженню наших з ними особливих відносин".

Крістіна і в минулому була прихильником боротьби з хуліганами, які знущаються над людьми з нетрадиційною орієнтацією, закликаючи геїв не давати ображати себе, бути твердішими, залишатися самим собою і вчитися постояти за себе.

До п'ятірки пісень, які найбільше надихають геїв потрапили Boyzone з композицією "Better", на третьому місці Lady GaGa і її "Born This Way", на четвертому група "Gossip" з хітом "Standing in the Way of Control", фронтменша якої є відвертою лесбіянкою, це співачка Бет Дітто, і закриває п'ятірку лідерів Кеті Перрі з синглом "Firework".
Помилковий заголовок — Rhscnsyf Fuskthf yfqrhfot yflb[f' utїd

8 Квітня, 13:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір