Настільна версія
мова | язык

ЗМІ назвали сценаристів восьмих і дев'ятих "Зоряних воєн"

23 Листопада, 01:12

Поділитися:

Сценаристами та продюсерами восьмої і дев'ятої частин "Зоряних воєн" стануть Лоуренс Касдан і Саймон Кінберг. Про це повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на свої джерела.

Як пише видання, Касдан і Кінберг близькі до підписання контрактів. Вони будуть працювати разом з супервайзером франшизи "Star Wars" Кетлін Кеннеді. Як саме будуть розподілятися обов'язки між Касданом і Кінбергом - чи будуть вони спільно працювати над обома частинами, чи кожен над своєю, поки невідомо.

Лоуренс Касдан має багатий досвід взаємодії з розробниками "Зоряних воєн" - він брав участь в написанні сценаріїв для фільмів "Імперія завдає удар у відповідь" і "Повернення джедая", а також разом з Джорджем Лукасом працював над сценарієм картини "Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега" Стівена Спілберга.

Саймон Кінберг відомий насамперед за фільмами про Людей Ікс, а також "Містер і місіс Сміт" і "Шерлок Холмс" з Робертом Дауні.

Нагадаємо, в кінці жовтня франшизу "Зоряні війни" за чотири з половиною мільярди доларів придбала компанія Disney. Незабаром було оголошено про запуск у виробництво нової трилогії - сьомої, восьмої і дев'ятої частин епопеї.

На початку листопада Lucasfilms, що продовжує займатися проектом під егідою Disney, оголосила, що сценарій сьомої частини напише Майкл Арндт, що отримав в 2007 "Оскара" за сценарій до фільму "Маленька міс Щастя".
Помилковий заголовок — PVS yfpdfkb cwtyfhbcnsd djcmvb[ s ltdэznb[ @Pjhzyb[ dj'y@

23 Листопада, 01:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків