Настільна версія
мова | язык

Балет «Життя» запрошує на яскраву мистецьку «рандку» – «Арт-кабаре LoveSorry»

26 Листопада, 22:13

Поділитися:

Відомий танцювальний колектив під керівництвом Ірини Мазур відроджує давню традицію богемного Львова

25 листопада балет «Життя» представив у Львові прем’єру нової сольної програми «Арт-кабаре LoveSorry». Наступні покази – у суботу та неділю, 1 і 2 грудня, у львівському клубі «Picasso» (початок – о 19.00).

Півторагодинною програмою «Арт-кабаре LoveSorry» режисер-хореограф, керівник відомого танцювального колективу «Життя», заслужена артистка України Ірина Мазур пропонує відродити дух і славу знаменитих на всю Європу львівських кабаре.

До того ж, «Арт-кабаре LoveSorry» – це якісно новий мистецький продукт, у якому артисти знаного балету з’являються перед публікою у новому іміджі і навіть у нових амплуа – акторів та співаків. За час шоу танцюристи переодягаються 12 (!) разів, приміряючи на себе все нові і нові образи. Як наголошує Ірина Мазур, це «новий формат» виступів її колективу.

Ні для кого не секрет, що батьківщиною кабаре є Франція. Саме у цій країні пишне та експресивне театрально-музичне дійство набуло статусу не просто розваги, а стало яскравим символом життя, вільного від умовностей. Свою тріумфальну ходу Європою кабаре як форма елегантного і бурхливо-веселого дозвілля розпочало з Парижа. І дійшло до наших країв. Недарма ж Львів здобув славу «маленького Парижа». Після Першої світової війни у місті Лева був справжній «кабаретовий ренесанс». Завдяки кабаре сусідня Європа знала про довоєнний Львів як про місто, жителі якого мають надзвичайно вибагливий музичний смак та тонке почуття гумору.

Через десятиліття балет Ірини Мазур «Життя» взявся відродити давні традиції богемного Львова - і на початку ХХІ століття під час ефектного танцювального перформенсу «Арт-кабаре LoveSorry» занурити сучасну вибагливу публіку у звабливо-інтригуючу атмосферу. Хто завітає у клуб «Picasso» 1 чи 2 грудня на арт-кабаре, не побачить у цьому ретро-шоу на новий лад традиційного канкану. Натомість від перших звуків музики, від першого руху на сцені глядачів поглине вир пристрастей і спокус, гострих інтриг та пікантних таємниць, солодких і сміливих фантазій. Програма «Арт-кабаре LoveSorry» є своєрідною мозаїкою із найрізноманітніших історій кохання: від романтичних, ніжних та зворушливих - до палких, драматичних і навіть руйнівних... Кожна композиція театрально–танцювального дійства - це наче вистава у мініатюрі, зіграна, протанцьована і навіть проспівана артистами балету «Життя». А ще, оскільки справжнє кабаре неможливе без вишуканого жарту та влучного дотепу, комічні інтермедії на різні теми піднімуть присутнім настрій і змусять щиро посміятися.

Тим часом, дебютний кліп балету «Життя» «LoveSorry» («Кохання, вибач»), який за місяць до прем’єри однойменного арт-кабаре став його яскравим анонсом, невтомно збирає на YouTube армію прихильників. Нагадаємо, це - перший український інтерактивний танцювальний відеоролик: у ньому кожен глядач може обрати власний фінал – «проголосувавши» за Кохання або за Гроші. Наразі більшість із тих, хто переглянув «LoveSorry», - на стороні вічного і неземного почуття. Що не може не тішити авторів ідеї і творців інтерактивного відеоперформенсу. А ви уже зробили свій вибір між Коханням і Грішми? Якщо ні – приєднуйтеся до унікальних і креативних «мистецьких виборів» ось тут:
Помилковий заголовок — <fktn «:bnnz» pfghjie' yf zcrhfde vbcntwmre «hfylre» – «Fhn-rf,fht ДщмуЫщккн»
26 Листопада, 22:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон