Настільна версія
мова | язык

П'ять найнезвичайніших професій у світі

8 Квітня, 15:35

Поділитися:

Чи можна палити "травичку", пити пиво, валятися на пляжі і отримувати за це гроші? Запросто!

Як пише DELFI , було підібрано вакансії, які для багатьох є справжньою роботою мрії. У список найбільш бажаних або незвичайних професій ми відібрали професії, пов'язані з тестуванням товарів або послуг.

1. Тестер пляжів. Вакансія відкрилася цього року тиждень тому. Кандидат повинен бути товариським, вміти плавати, тривалий час залишатися на пляжі і читати книги. Переможцю необхідно відвідати декілька пляжів в різних частинах світу. Тестер також зобов'язаний ходити на різні процедури, які пропонують курорти і дегустувати коктейлі. За роботу заплатять 4 тис. євро.

2. Тестер спальних мішків. Минулого року торговельна мережа Halfords шукала випробувача спальних мішків. Кандидат повинен провести кілька ночей на вулиці, після чітко розповісти про всі достоїнства і недоліки товару. За п'ять робочих днів платили близько 700 євро.

3. Дегустатор пива. Кандидата на цю посаду шукав британський торговий комплекс Old Spitalfields Market у минулому році. Претендент повинен розбиратися в сортах пива, ну і, зрозуміло, любити цей напій. Обов'язки зводилися до регулярних походів по пабах і аналізу пива та закусок до нього. Один "мінус" - роботу пропонували на громадських засадах.

4. Тестер презервативів. Не виключено, що це "фейк", але така вакансія була розміщена на сайтах пошуку роботи. Запрошували працювати в російське представництво "Лабораторії Іннотек Інтернасіональ" (Франція). Потрібно оцінювати якість чоловічих презервативів під час сексу, а також консультувати інженерів, щоб ті усунули недоліки продукції. Стать не має значення, але є обмеження за віком - 18-45. Серед "плюсів" - роботу можна брати додому. Зарплата - близько 3 тис. грн.

5. Дегустатор марихуани. Досить стара вакансія, але тим не менше у 2009 р. американська газета Westword шукала бажаючих палити "травичку" і описувати свої відчуття. Головна вимога - наявність медичної довідки, яка дозволяє купувати марихуану. Видавництво обіцяло взяти витрати за "травку" на себе. Скільки пропонували за таку посаду - невідомо.

Як повідомляв раніше DELFI, в Британії терміново шукають голих программісток. Головна вимога фірми Nude House: дотримуватися офісного дрес-коду - тобто бути повністю оголеними.

Вакансії в Україні можна знайти тут
Помилковий заголовок — Gэznm yfqytpdbxfqysib[ ghjatcsq e cdsns

8 Квітня, 15:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван