Настільна версія
мова | язык

Чоловік Лорак мав стати обличчям згорілого ресторану

27 Листопада, 18:45

Поділитися:

Ресторан, який у п’ятницю 23-го листопала згорів у центрі Києві, не належав чоловікові співачки Ані Лорак. Мурат лише мав керувати закладом та приваблювати відомих і заможних людей.

Саме ж приміщення ресторану належить доньці екс-міністар охорони здоров'я Наталії Спіженко, пише "Сегодня".

Колишній керуючий згорілим рестораном "Аура" Михайло Ансімов припустив, що заклад спалили ті, хто раніше його закрив.

Ресторан був відкритий ще у 2010-му році. У ньому бували не лише українські політики і зірки естради, але й американська білявка Періс Хілтон, російський актор Гоша Куценко, французький письменник письменник Фредерік Бегбедер та інші.

Але через півтора року заклад раптово закрили.

Екс-керівник ресторану розповів, що тоді ніхто не став довго розбиратися. За його словами, приміщенням володіє фірма, співвласницею якої є дочка екс-міністра охорони здоров'я – Наталія Спіженко.

Керувати рестораном після його другого відкриття мав чоловік Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу.

"Мурат мав стати обличчям ресторану. Через те, що він підтримує дружні стосунки з відомими і популярними людьми, цей заклад мав швидко стати місцем скупчення золотої молоді, представників влади та зірок - першим за популярністю в Києві", - сказав ресторатор Микола Тищенко.

Сам Мурат продовжує мовчати. У телефонній розмові з "Сегодня" чоловік ледве вимовив, що не говоритиме і вимкнув телефон.

Нагадаємо,в ніч на 23 листопада у центрі Києва згорів ресторан, володіння яким приписували чоловікові Лорак. Під час пожежі згоріли дві жінки.
Помилковий заголовок — Xjkjdsr Kjhfr vfd cnfnb j,kbxxzv pujhskjuj htcnjhfye

27 Листопада, 18:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон