Настільна версія
мова | язык

Учені: чхання є прекрасною альтернативою оргазму

8 Квітня, 20:43

Поділитися:

Британські вчені запевняють, що людина перебуває у такому ж приємному стані після того, як чхнула, як і після оргазму.

Учені з Великобританії провели одне цікаве й дотепне дослідження, яке показало, що чхання являє собою альтернативу оргазму. Звичайно, з одним застереженням: фізіологічною альтернативою.

Фахівці розглянули механізм виникнення оргазму і механізм процесу чхання і знайшли багато спільного. Доктор Міріам Вебстер описує процес оргазму, як вибуховий розряд нервово-м'язового напруження на висоті сексуального збудження, що супроводжується еякуляцією у чоловіків і вагінальними скороченнями у жінок.

Дослідники зрозуміли, що весь цей процес украй схожий на процес чхання, коли людина якийсь час готується до того, щоб чхнути, потім напруження зростає, вона деякий час не може дихати, а потім цей стан розряджається коротким видихом.

М'язові механізми дивно схожі як в тому, так і в іншому випадку, являючи собою скорочення, які призводять до спазматичної розрядки.

Правда, оргазм відрізняється від чхання власне інтенсивністю відчуттів і тими відділами мозку, які при цьому задіяні.

Схожість полягає також у тому, що і той, і інший акт є реакцією на якийсь сторонній вплив, стимуляцію. У разі чхання цей вплив подразнює нервові закінчення, і мозок посилає сигнал звільнити дихальні ходи від цього подразнення.

При стимуляції статевих органів мозок також реагує на зовнішнє подразнення, і коли дає команду розрядити його - стається оргазм. Після чхання та оргазму у людей також відзначається схожий стан, що характеризується ясністю і легкістю.
Помилковий заголовок — Extys^ x[fyyz ' ghtrhfcyj. fkmnthyfnbdj. jhufpve

8 Квітня, 20:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір