Настільна версія
мова | язык

"Костянтин прийняв єдине вірне рішення" - Джанабаєва про розпад "ВІА Гри"

27 Листопада, 21:56

Поділитися:

25 листопада Костянтин Меладзе оголосив про закриття свого найбільш успішного проекту - гурту "ВІА Гра". Співачки Єва Бушміна та Альбіна Джанабаєва дали перші коментарі на цей рахунок.

У неділю продюсер в ефірі російського телеканалу НТВ розповів про те, що в кінці 2012 року група припинить своє існування. "Групи Віа Гра більше не існує. Вся справа в тому, що більше я не бачу причин для продовження існування групи. Можна сказати, що мені це набридло, і я вирішив закрити проект раз і назавжди", - заявив Меладзе.

Новина стала справжньою сенсацією для шанувальників гурту "ВІА Гра", але не для учасниць колективу. "Протягом декількох місяців ми обговорювали це питання з Альбіною і Костянтином. Зійшлися на думці, що пора щось міняти, - говорить Єва Бушміна. - Але якщо Костянтин втомився, то я навпаки сповнена сил і енергії. І взагалі, стояти на місці - не в моєму характері, тому я рада, що зараз в моєму житті настає новий етап. Незабаром ви почуєте мою першу сольну пісню і побачите дебютний відеокліп".

Альбіна Джанабаєва теж коментує заяву Меладзе: "Я впевнена, що Костянтин прийняв єдине вірне рішення. Хочеться подякувати всім, з ким мені пощастило за цей час попрацювати, тих, для кого я працювала. Всім моїм вірних шанувальникам. Це була дуже важлива частина мого життя , прекрасний і яскравий час, в якому було багато перемог і над обставинами, і, що найголовніше - над собою. Але треба йти далі. Після Нового Року я планую випускати сольну пісню. Так що, до швидкої зустрічі!".

"Варто відзначити, що фінальним акордом "ВІА Гри" стануть концерти і корпоративи, які група продовжить давати до кінця грудня.
Помилковий заголовок — @Rjcnzynby ghbqyzd 'lbyt dshyt hsityyz@ - L;fyf,f'df ghj hjpgfl @DSF Uhb@

27 Листопада, 21:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків