Настільна версія
мова | язык

Німецький режисер три роки знімав фільм про Кличків

8 Квітня, 20:50

Поділитися:

Українські брати Клички стали героями документальної стрічки про самих себе. Режисером фільму з лаконічною назвою "Klitschko" став німецький режисер Себастьян Денхардт. Відомі спортсмени не могли пропустити попередній показ, організований в Берліні компанією з прокату фільмів Majestic.

112-хвилинна картина знята трьома мовами - англійською, німецькою та російською. Стрічка не тільки з близької відстані показує захоплюючі кадри поєдинків обох братів, але і вперше розкриває приватне життя героїв, які невідомі навіть знавцям Кличків.

Географія зйомок, які почалися ще в 2008 році, велика - від України і Казахстану до США. У фільм увійшли інтерв'ю з братами, їх рідними та друзями, колегами та однодумцями, унікальні кадри з домашнього архіву.

Глядачі дізнаються про те, як "джентльмени кулаків" використовують свою популярність для благодійної діяльності в усьому світі, а також, чому Кличко-старший пішов у політику. Багато невідомих історій з біографії чемпіонів стануть справжнім відкриттям для глядачів. Це ще більше допоможе закордонному глядачеві зрозуміти феномен братів з України.

Понад 100 представників медіа з усього світу, які були запрошені на перегляд епізодів, були розчаровані, що не змогли переглянути фільм повністю, проте попереду в "Klitschko" ще одна зіркова презентація. Стрічка буде представлена на нью-йоркському кінофестивалі спортивних фільмів Tribeca Film Festival, який відбудеться з 20 квітня по 1 травня.
Помилковий заголовок — Ysvtwmrbq ht;bcth nhb hjrb pysvfd askmv ghj Rkbxrsd

8 Квітня, 20:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон