Настільна версія
мова | язык

Гурт O.TORVALD виклав новий альбом “ПРИМАТ” для завантаження!

29 Листопада, 19:41

Поділитися:

Третій студійний альбом рокерів O.Torvald – “ПРИМАТ” побачив світ, музиканти виклали його для безкоштовного завантаження на своєму офіційному сайті www.o-torvald.com

До релізу потрапило 16 треків, самі музиканти називають його дуже диким та енергійним. Вони багато часу приділяли звуку, щоб досягнути “неприлизаного” потужного звучання.

“Важко вигадати щось нове в музиці, але ще важче для багатьох сучасних гуртів дотриматись традицій справжнього року. Ми нічого нового не вигадали, але дотримались традицій справжнього року. Це гітарний роковий альбом, який ми хотіли давно записати, і ми його записали”, – розповів про “ПРИМАТ” лідер O.Torvald Женя Галич.

Лонгплей записувався протягом останнього року, учасники гурту почали працювати над ним перебуваючи в турі на підтримку попередньої платівки “В Тобі”.

Зараз O.Torvald презентують “ПРИМАТ” наживо в українських містах. Львів, Вінниця, Ужгород, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Чернігів та Київ вже почули новий альбом. Найбільшою була презентація альбому в столиці – послухати третій доробок рокерів зібрався повний клуб “Бінго”.

Попереду такі виступи:
30.11 - Дніпропетровськ
1.12 - Кривий Ріг
7.12 - Сімферополь
8.12 - Херсон
9.12 - Одеса
20.12 - Донецьк
22.12 - Харків
Помилковий заголовок — Uehn Щ/ЕЩКМФДВ dbrkfd yjdbq fkm,jv “GHBVFN” lkz pfdfynf;tyyz!

29 Листопада, 19:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій