Настільна версія
мова | язык

Нетверезий Депардьє на скутері спричинив ДТП у центрі Парижа

29 Листопада, 22:41

Поділитися:

Французький актор Жерар Депардьє потрапив у ДТП в Парижі. Інцидент стався в районі площі імені генерала Катру. В аварії ніхто не постраждав.

Більше того, причиною ДТП не було зіткнення з іншими учасниками руху, повідомили в поліції. Сам Депардьє спершу навідріз відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові, однак після нетривалих сперечань з правоохоронцями все ж змушений був дати згоду на експертизу. Читайте також: Депардьє потрапив в аварію і не приїде до Одеси Експрес-аналіз показав перевищення допустимої норми, після чого 63-річний артист у супроводі поліцейських вирушив до найближчого відділку для проходження адміністративних процедур, пов'язаних з порушенням.

У крові актора було виявлено 1,8 г алкоголю на 1 л крові при дозволених 0,5 г на 1 л. У подібну ситуацію Жерар Депардьє, що часто пересувається містом на скутері, потрапляє вже не вперше. У серпні зірка французького і світового кінематографа опинився в центрі скандалу після бійки на одній з вулиць Парижа з автомобілістом. Як стверджував тоді сам актор, побої потерпілому він завдав, "злякавшись за своє життя" внаслідок того, що водій рухався по тій же вулиці,"грубо порушуючи правила дорожнього руху".

Трьома роками раніше актор був доставлений в одну з поліцейських комісаріатів столиці за заподіяння шкоди приватній власності. Тоді він навмисне подряпав автомобіль, припаркований поряд з його будинком. Депардьє визнав свою провину, і конфлікт був урегульований мирним шляхом.

Помилковий заголовок — Ytndthtpbq Ltgfhlm' yf crenths cghbxbybd LNG e wtynhs Gfhb;f

29 Листопада, 22:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван