Настільна версія
мова | язык

АнтитілА отримали 4 номінації від російського «Нашего Радио»

29 Листопада, 23:09

Поділитися:

Гарну звістку отримав з Росії український поп-рок гурт АнтитілА. На VI Щорічній національній музичній премії за досягнення в області рок-н-ролу «Чартова дюжина» від московського «Нашего Радио».

АнтитілА номіновані за творчі досягнення одразу в 4-ох номінаціях – краща пісня («Смотри в меня»), кращий альбом («Вибирай»), соліст (Тарас Тополя) та «Взлом» «Нашего радио». Голосування триватиме до 30 грудня 2012 року. За правилами віддати свій голос можна лише один раз на добу, і всім тим, хто захоче підтримати український гурт, це можна зробити за адресою http://awards.nashe.ru/.

До речі, пісня гурту АнтитілА «Смотри в меня» протрималася в хіт-параді «Чартова дюжина» російського «Нашего Радио» 10 тижнів поспіль, що є безпрецедентною подією в історії українських музичних гуртів.

А вже зовсім скоро, 28 листопада АнтитілА будуть у славетному місті Лева, де візьмуть участь у концерті з нагоди святкування 20-тої річниці радіостанції «Львівська Хвиля». На святі співатимуть і танцюватимуть люди, яких “Львівська Хвиля” підтримувала і допомагала на всіх етапах їхньої творчості. Всім тим, хто потрапить до Львівської Опери, обіцяють якісний звук та світло, а також довгий список відомих українських виконавців, таких як Руслана, Скрябін, Піккардійська терція та інші.
Помилковий заголовок — FynbnskF jnhbvfkb 4 yjvsyfwsї dsl hjcsqcmrjuj «Yfituj Hflbj»

29 Листопада, 23:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій