Настільна версія
мова | язык

Елтон Джон і Брітні Спірз стали найбагатшими

30 Листопада, 18:16

Поділитися:

Сер Елтон Джон, гурт U2 та співачка Брітні Спірз опинилися в ТОП-10 найзаможніших музикантів року.

Журнал "Forbes" опублікував щорічний рейтинг 10 музичних виконавців, творчість яких виявилося найбільш високооплачуваною в 2012-му році.

Вже не вперше втер носа своїм колегам американський репер Dr.Dre. Музикант, чиї доходи склали 110 мільйонів доларів, опинився на першому місці.

Другу сходинку із річним заробітком у 88 мільйонів доларів посів один із творців легендарної групи "Pink Floyd" британець Роджер Вотерс.

До трійки лідерів цього року втрапив сер Елтон Джон. Артист за минулий рік дав більше 100 концертів і заробив 80 мільйонів доларів.

Четвертим у ТОП-10 став ірландський гурт "U2", який заробив за 2012-й рік 78 мільйонів доларів.

П'яте місце дісталося молодіжній британській групі "Take That". Хлопці заробила 69 мільйони доларів.

Рок-гурт "Bon Jovi" зумів заробити за рік 60 мільйонів і опинився на шостій сходинці рейтингу найбагатших музик.

На сьомому місці з доходом у 58 мільйонів виявилася поп-співачка Брітні Спірз.

А восьму і дев'яту сходинку розділили сер Пол МакКартні і Тейлор Свіфт. Обидва артисти заробити в 2012-му році по 57 мільйонів доларів.

Замикає рейтинг 18-річний співак Джастін Бібер. Хлопець заробив 55 мільйонів доларів і виявився наймолодшим у списку найбагатших музикантів світу.

При складанні рейтингу враховувалися доходи зірок музичної індустрії від продажу дисків, від рекламних контрактів і підприємницької діяльності до вирахування податків, витрат і комісійних.

При складанні рейтингу використовувалися дані агентств Pollstar, RIAA і інших, а також інсайдерська інформація, отримана в ході інтерв'ю з промоутерами, юристами, продюсерами, агентами і, в деяких випадках, з самими музикантами.
Помилковий заголовок — Tknjy L;jy s <hsnys Cgshp cnfkb yfq,fufnibvb

30 Листопада, 18:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон