Настільна версія
мова | язык

Студентка прославилася на весь світ своїми історіями про секс в універі

5 Грудня, 18:05

Поділитися:

Секс-колонку студентки в університетській газеті вже читають в усьому світу.

Надя Чо прославилася історіями про секс-марафон в університеті У кампусі Берклі престижного Каліфорнійського університету знайшлася студентка, здатна своєю розкутістю та жагою сексу нашкодити репутації закладу. Надя Чо прославилася секс-колонкою в університетській газеті - на її огляд про найкращі місця для сексу в стінах університету звернули увагу навіть по той бік океану.

Колонку Sex on Tuesday в газеті The Daily Californian Надя Чо веде три місяці, і не можна сказати, щоб попередні її статті були менш провокаційні, ніж остання - про секс-марафон по університету. Щоправда, раніше дівчина писала про секс зі своєю коханою, а в останній статті її партнером був чоловік, тому, можливо, текст і викликав ажіотаж. Читайте: Американка намагалася видерти очі коханцю через оргазм Ідея урізноманітнити своє сексуальне життя Наді Чо прийшла тоді, коли вона помітила, що напередодні Дня подяки її рідний університет виявився "порожнім", пише вона в The Daily Californian.

Тоді вона взяла свого приятеля і відправилася в бібліотеку. Людей у читальному залі виявилося небагато, тим більше що парочка вибрала собі затишне місце - у релігійних книгах. Однак, їм довелося швидко вдягати одяг, коли в небезпечній близькості від них почали бродити люди. Але дівчина не розчарувалася: "Секс - це не завжди оргазми. Іноді це лайно і хихикання". Розкута Надя Чо на цьому не закінчила свій секс-тур по порожньому університету. Під руку з партнером вона відправилася в клас, де їй доводилося сидіти годинами, а її телефон не міг зловити сигнал. Тут парочка продовжила почате.

"Це наводить на думку, як було б фантастично круто, якби ваш гарячий викладач м'яв вас на першій парті всякий раз, коли ви забували домашнє завдання", - ділиться дівчина своїми враженнями в студентській газеті. Наступною зупинкою секс-туру була студентська аудиторія в іншій будівлі. Тут Надя Чо дозволила собі ще одну витівку - розгулювати по поверху в нижній білизні і писати брудні жарти на навчальних дошках. "Приношу свої вибачення, що я зовсім не жалкую про те, що займалася сексом скрізь в кампусі :)", - пише Надя Чо у своєму Twitter. Важко сказати, чому присвятить Надя Чо свою наступну публікацію. Вона, правда, натякнула, що тепер відчуває себе ще більш розкутою і готовою на нові експерименти - наприклад, сходити на голу вечірку і взяти участь в оргії.

Помилковий заголовок — Cneltynrf ghjckfdbkfcz yf dtcm cdsn cdjїvb scnjhszvb ghj ctrc d eysdths

5 Грудня, 18:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон