Настільна версія
мова | язык

Дружина Пономарьова: "Я сама пішла від чоловіка"

11 Квітня, 10:51

Поділитися:

Поки ще дружина співака Олександра Пономарьова, Вікторія, нарешті перестала відмовчуватися з приводу розриву. Хоча чутки про розлучення пари ходять вже кілька місяців ...

І ось тепер Віка, яку в суботу ми зустріли на показі дизайнера Катерини Шаховської в готелі «Прем'єр-палас», розповіла нам, що з Олександром вони, виявляється, роз'їхалися вже давним-давно!, - повідомляє gigamir.net

«Ми майже рік живемо окремо, - зізналася Вікторія. - Я просто забрала сина і поїхала ... Чому - не хотілося б про це говорити. Але ініціатором розриву була я. Син зараз, звичайно, живе зі мною. Дитина ж має жити з мамою. А з Олександром бачиться, коли у нього є час, - зазвичай їздить до тата на який-небудь вихідний (до речі, днями Пономарьов водив сина Сашка, а також 13-річну дочку Женю - від шлюбу з Оленою Мозговою - на прем'єру мультфільму «Ріо ». - Авт.).

Що стосується нового бойфренда, через якого дружина Пономарьова нібито пішла від артиста, то Вікторія запевняє - молодої людини у неї немає: «Я сама про свою нову любов дізналася з газет. Але немає ніякої молодої людини!». До речі, на безіменному пальці Віки красується звичайний перстень, а Пономарьов говорив, що не буде знімати обручку, поки не отримає на руки офіційні документи про розлучення. «Це його рішення, - каже Віка. - Хоча, думаю, йому треба було щось робити, щоб зберегти сім'ю, а не тільки не знімати перстень». На наше запитання, коли ж їх розведуть остаточно, Віка лише натякнула: «Скоро все закінчиться, і ви все дізнаєтеся».

А ось у вагітної Ані Лорак, яка теж прийшла до Шаховської (дизайнер, до речі, шила співачці весільну сукню») - інші турботи. У її новій квартирі ніяк не закінчиться ремонт! «Питання новосілля досі відкрите, - зізналася нам Кароліна. - Я вже навіть боюся щось планувати, хоча, звичайно, хочеться вже зараз переїхати! За ремонтом стежить мій брат Андрій, днює і ночує там... Але і я теж контролюю процес, а як же інакше - це ж я буду жити там!».

До речі, Лорак (нагадаємо, народжувати їй на початку червня) вже припинила гастрольну діяльність. «Я офіційно, за всіма законами України, пішла в декрет, - сказала нам співачка. - У мене вже навіть відкрита медична карта!».


Помилковий заголовок — Lhe;byf Gjyjvfhmjdf^ @Z cfvf gsikf dsl xjkjdsrf@

11 Квітня, 10:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон