Настільна версія
мова | язык

Група «Шоколадка» презентувала новорічне відео «Новий рік іде Європою»!

6 Грудня, 23:52

Поділитися:

Група «Шоколадка» - екзотичний дует українки і камерунця, з якими вся Україна співає суперхітову пісню «Хочу літа»! Цієї зими солодкий дует приготував не менш драйвовий новорічний подарунок – новорічний відеокліп.

Як співається у пісні «Давай, мала, рухай попою! Новий рік іде Європою!». Адже всі знають, що в святкуванні Нового року головне – його не проспати) А святкувати можна починати ще задовго до бою курантів.

Знімальна команда теж не спала всю ніч, щоб відзняти нове відео для екзотичного дуету. Зйомки відбувались в одному з найфешенебельніших готелів України. Саме тому їх довелось розпочати лише після того, як гості готелю розійшлися по своїх номерах. Всі ходили навпочіпки, стараючись нікого не розбудити. А ті з гостей, хто таки почув чи побачив модний гурт в коридорах, виходили в халатах і пританцьовували в такт музики. Компанію Галі і Яну в зйомках склали їх камерунські друзі. А ще, як виявилось потім, тієї ночі в готелі відпочивали туристи мало не зі всієї Європи. Тому відео вийшло по-справжньому інтернаціональним.

Отож, беремо бокали, наливаємо в них шампанське, дивимось нове відео «Новий рік іде Європою» групи «Шоколадка» і заряджаємось новорічним драйвом.
Помилковий заголовок — Uhegf «Ijrjkflrf» ghtptynedfkf yjdjhsxyt dsltj «Yjdbq hsr slt "dhjgj.»!
6 Грудня, 23:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин