Настільна версія
мова | язык

Гурт С.К.А.Й. організував та відіграв благодійний концерт

8 Грудня, 22:37

Поділитися:

«Я, як звичайний пересічний громадянин, час від часу за необхідності звертаюся до державних медичних закладів, зокрема до районної лікарні міста Українка, мешканцем якого я є, - так розпочинає розповідь про благодійний концерт «Час для добра» вокаліст гурту С.К.А.Й. Олег Собчук.

- І десь місяць тому, коли я знову прийшов до лікарні, я зрозумів, що треба щось робити, адже стан, в якому перебуває районний медичний заклад є, м’яко кажучи, не дуже задовільний. Абсолютно все, починаючи від зовнішнього вигляду, і закінчуючи апаратним забезпеченням лікарні, потребує коштів для подальшої якісної роботи. І мені захотілося хоча б чимось допомогти виправити це становище».

Саме так і виникла ідея благодійного концерту гурту С.К.А.Й., що відбувся 2 грудня 2012 року в м. Українка, Київської області, і який зібрав повну залу глядачів в Палаці культури «Енергетик». Всі кошти, зібрані під час концерту, підуть на допомогу районній лікарні м.Українка, а саме на купівлю медичного обладнання. Організацією концерту займалися безпосередньо самі хлопці з гурту С.К.А.Й, і як часто буває, якщо робиш добру справу, то в тебе одразу з’являється багато охочих допомогти. На допомогу прийшли всі небайдужі, а таких виявилося чимало! Допомога надходила звідусіль. Студентський парламент друкував афіші та займався їх розповсюдженням, Міська адміністрація всіляко допомагала в поширенні інформації щодо концерту та вирішенні різноманітних юридичних питань, місцеве телебачення випускало в ефір сюжети про концерт, місцеві бізнесмени надали безкоштовно декілька бігбордів для розміщення реклами концерту, і навіть в місцевих школах, під час батьківських зборів, вчителі розповідали батькам про мету благодійного концерту.

Такого концерту місто Українка за всю свою новітню історію існування ще не бачило! Заповнений вщент Палац культури, двохгодинний феєричний виступ С.К.А.Й., що включав всі перевірені часом хіти та нові пісні з майбутнього четвертого альбому гурту, тепла та дружня атмосфера, спів пісень всім залом, безліч посмішок та гарний настрій. Добра справа вдалася! По завершенні концерту Олег Собчук особисто висловив подяку усім присутнім за небайдужість до долі хворих людей і усім, хто допомагав у підготовці до концерту. На отримані кошти гурт С.К.А.Й. планує придбати реанімаційний бокс для новонароджених або пересувну кардіостанцію. Ці два апарати вкрай необхідні лікарні, і найближчим часом один з них займе своє належне місце серед штатного медичного обладнання лікарні.

Для когось концерт 2 грудня став можливістю насолодитися справжньою сучасною музикою, а для когось – це врятоване життя. І саме головне, що задля доброї справи музиканти змогли об’єднати суспільство, а в наш непростий час це є вагомий вчинок.
Помилковий заголовок — Uehn C/R/F/Q/ jhufyspedfd nf dslsuhfd ,kfujlsqybq rjywthn

8 Грудня, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків