Настільна версія
мова | язык

Могилевська любить Україну та блошині ринки

10 Грудня, 22:02

Поділитися:

Співачка Наталія Могилевська зізнається, що поки не готова до серйозних стосунків, тому не планує якогось інтимного відпочинку під час свят.

Наразі зірка готується до великого новорічного концерту у Карпатах та будує нову студію.

Крім того, Наталя вирішила зосередитися на собі та своїй творчості.

В інтерв’ю "E-motion" Могилевська розповіла про свій перший гонорар, про бажання займатися собою та про жіночу дружбу.

За словами Наталки, творчість та музика є головною справою її життя. Тому усі зароблені гроші вона вкладає виключно у власну професію.

"Ще коли мені було 14 років, я зрозуміла, що для мене музика - це повітря, дихання, і без нього я не зможу жити. Для мене необхідно виходити на сцену, це моє найулюбленіше і найяскравіше хобі! А найбільша радість для людини, коли твоя професія - це твоє хобі!", - сказала співачка.

"Для мене дивно було за своє задоволення жити на сцені отримати перший гонорар - 45 копійок за виставу "Ромео і Джульєтта". Я тоді купила дві пляшки лимонаду. А ставши кимось, я почала вкладати у власну студію, а потім вже і в компанію "Талант груп", у розвиток молодих артистів", - розповіла Могилевська.

Артистка зауважила, що не збирається зупинятися, аби цей процес тривав усе її життя.

"Я ніколи не буду дуже багатою, тому що весь час буду розвиватися", - зазначила Наталка.

Як відомо, цього року Могилевська розійшлася зі своїм цивільним чоловіком Єгором Долініним. Вона важко переживала розрив, але наголосила, що назавжди закриває цю тему.

Оговтавшись від припинення 5-річного роману, співачка вирішила зайнятися собою.

"Настав момент, коли мені дуже хочеться зайнятися собою: я записую незвичайний ліричний альбом, готую перший і єдиний ліричний концерт, планую поїхати у концертний тур. Зараз мої думки тільки про сцену і про спів", - зізнається Наташа.

До того ж, Могилевська має друзів, з якими весело проводить час. Зокрема, це письменниця Лада Лузіна та дизайнерка Ольга Навроцька.

"Так склалося, що у мене є кілька подруг, дві з них публічні персони - це Ольга Навроцька, у якої я завжди буваю на показах, яку підтримувала у її режисерських починаннях. З Ладою я дружу дуже давно, підтримую всі її акції, пов'язані з Києвом і літературою", - каже співачка.

"Я дуже люблю моїх подруг, з якими мені завжди цікаво і весело, коли ми збираємося, то обговорюємо чоловіків і веселимося. З музикантами збираємося і влаштовуємо креативні вечори..." – розповіла артистка.

На запитання про те, чи планує вона переїхати до іншої країни, Могилевська відповідає: "Ні".

"Нічого подібного мені ніколи не спадало на думку. Я люблю Україну - Україна любить мене, разом ми щасливі!", - наголосила зірка.

Але Наталка полюбляє подорожувати та займатися шопінгом у містах Європи, особливо на блошиних ринках.

"Мені подобаються антикварні крамнички у Європі або "Camden town" в Лондоні. Але, за великим рахунком, походи на блошині ринки я сприймаю як розвагу на відпочинку. Вдома я цього собі дозволити не можу, тому що імідж - це моя робота", - поділилася Наташа.

Могилевська, як і багато інших зірок, займається йогою. Тому, окрім своїх подруг, вона полюбляє проводити час зі своїм вчителем з йоги.

"Особливу духовну близькість я відчуваю з моїм учителем з йоги і можу сказати, що він став для мене таким собі духовним наставником", - зізналася Наталка.

Також співачка має традицію збиратися з родиною на свята.

"…Я давно вилетіла з домашнього гнізда, але у нас є традиція збиратися на свята, обмінюватися новинами і насолоджуватися чудовим маминим меню. Тому що вона не лише красива жінка, від неї мені, слава Богу, дісталися очі, але і кухар чудовий", - зазначила Могилевська.

Що ж до традиції святкувати Новий рік на місяць раніше, то цього року Могилевська її порушить.

Як розповіла вона Катерині Осадчій у програмі "Світське життя", через будівництво нової студії їй доведеться святкувати новий рік на місяць пізніше.

Крім того, співачка готується до новорічного концерту у Карпатах. А ось на запитання, чи запросив її на свята президент Віктор Янукович, Наташа відповіла неоднозначно.

"Дай я подумаю, що відповісти на це запитання. Для жінки добре, якщо її не запрошують політики чи погано? Дивлячись, з якої позиції зараз сприймати Януковича – як політика чи як чоловіка", - сказала Могилевська.

Романтичної святкової подорожі у теплі краї Наталка не планує, бо нема з ким.

"Навряд чи я скоро знайду у собі сили та цікавість до якихось стосунків з іншим чоловіком, тому у якусь таку інтимну подорож я не поїду. А якщо ми поїдемо і працювати і відпочивати – це зовсім інша тема", - зізналась співачка.
Помилковий заголовок — Vjubktdcmrf k.,bnm Erhfїye nf ,kjibys hbyrb

10 Грудня, 22:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)