Настільна версія
мова | язык

Любительки шопінгу довше живуть

11 Квітня, 13:45

Поділитися:

Нещодавно було проведено дослідження, яке показало, що жінки, які відвідують магазини не рідше одного разу на день і купують різні товари, живуть набагато довше за тих дам, які ходять в магазин в середньому раз на тиждень.

Це дослідження провели на Тайвані, де опитали 1850 немолодих жінок у віці від 50 років на предмет їх купівельної поведінки. До складу анкети також входили питання про стан здоров'я досліджуваних, про характер їх харчування, про медичне обслуговування. В анкеті було питання про те, як часто учасниці експерименту ходять по магазинах, і варіанти відповідей коливалися від «кожен день» до «ніколи».

Як пише сайт profinews.com.ua, були враховані також інтелектуальний і фізичний потенціал респондентів, фінансова зайнятість, фактори способу життя та деякі інші умови. Майже половина учасниць (48%) сказали, що вони ходять по магазинах приблизно одного разу на тиждень, 22% жінок відвідували магазини від 2 до 4 разів на тиждень, а 17% опитаних робили покупки кожен день. Статистика показала, що ті пані, які ходять в магазин частіше одного разу на тиждень, входять, в основному, у вікову групу близько 50 років. Вони ж більше схильні до шкідливих звичок, більш активні в соціальному житті і мають краще психічне і фізичне здоров'я.

Дами, які ходять в магазин раз на тиждень або рідше, входять у вікову групу старше 60 років і у них більш обмежений когнітивний потенціал. Дослідження свідчать, що жінки, які роблять покупки щодня, мають на 27% менше шансів померти в порівнянні з тими, які ходять по магазинах рідше. Автори дослідження також говорять, що шопінг в старшому віці допомагає поліпшити здоров'я жінки, так як вона більш активна соціально і економічно, що збільшує загальну тривалість життя.Raut.ru
Помилковий заголовок — K.,bntkmrb ijgsyue ljdit ;bdenm

11 Квітня, 13:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон