Настільна версія
мова | язык

Як Вадим Красноокий розважився 20 років тому

17 Грудня, 21:12

Поділитися:

Вадим Красноокий і група Мед Хедс презентують радіо версію пісні, яка була створена ще 20 років тому. В ті часи, коли «шаленим головам» були притаманні дикі крики, англомовні тексти, зачіски в стилі рокабіллі і жорсткий драйв ...

Це була справжня революція для пострадянського простору. І саме тоді народився дивний музичний твір Tonight I'm Alone . Чому дивний?! Пісня про самотність у великому місті вийшла драйвова і весела, в стилі групи «Мед Хедс».

Вадим Красноокий: Це був один з перших років існування групи. Час, коли багато всього робилось навпаки, ми були шалені рок-н-рольщики, молоді і з великими амбіціями. Тому робити сумну пісню про сумні емоції було б занадто просто. Хотілось кричати про свої переживання на весь світ. Рок-н-рольна енергія підсилювала всі наші переживання. До речі, цю пісню я присвятив своїй майбутній дружині, Оксані. За останні 20 років я неодноразово повертався до питання, що ж таке самотність. Було написано багато пісень, серед яких і ліричні, але я прийшов висновку, що ця пісня характеризує Мед Хедс зі справжньої сторони.
Помилковий заголовок — Zr Dflbv Rhfcyjjrbq hjpdf;bdcz 20 hjrsd njve

17 Грудня, 21:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин