Настільна версія
мова | язык

Єва Лонгорія показала сосок у прямому ефірі

11 Квітня, 22:31

Поділитися:

Єва Лонгорія, яка прийшла на шоу Девіда Леттермана, щоб обговорити свою книгу про кулінарію, влаштувала для глядачів несподіваний стриптиз. Творіння під назвою "Кухня від Єви: готуємо з любов'ю для сім'ї та друзів" актриса прийшла представляти у вбранні, схожому на смокінг. Щоправда, вирішила не надягати під нього спідню білизну.

Коли Леттерман поцікавився у гості, куди це вона так вдягнулася, Єва пожартувала, що "це ж не весь смокінг, а тільки його частина". Дійсно, одягнена Лонгорія була відверто: на ній були шорти і піджак, котрий привідкривав груди. Це і стало причиною конфузу. В один прекрасний момент гудзик на піджаку розстебнувся, і глядачам у прямому ефірі привідкрився вид на сосок актриси. Щоправда, Єва вчасно помітила помилку і прикрилася рукою, перш ніж груди оголилися повністю.

"Мій гудзик! Пробачте. Але ви нічого не бачили!" - засміялася вона.

"О боже! Ми втратимо ліцензію!" - пожартував Леттерман.

За словами зірки, в її книзі представлені рецепти мексиканської та американської кухонь, які вона зібрала сама.

"Мені ще не було семи років, а я вже могла обробити рибне філе, - розповіла Лонгорія. - Так, я готую, а половина рецептів - від моєї родини. Півжиття я їла мексиканську кухню, потім - американську, так що в книзі є і та, і та. Більше за все я люблю готувати черепаховий суп і гуакамоле".
Помилковий заголовок — "df Kjyujhsz gjrfpfkf cjcjr e ghzvjve tashs
11 Квітня, 22:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон