Настільна версія
мова | язык

БИПЛАН номінований на литовську премію «M.A.M.A.»

27 Грудня, 22:36

Поділитися:

Литовський гурт БИПЛАН став рекордсменом за кількістю номінацій щорічної музичної премії Литви «M.A.M.A.». Два альбома, чотири кліпа, успішні концерти в Литві у цьому році були відзначені в категоріях «рок-виконавець року», «музичний відеокліп року» та «гурт року».

Успіх приніс альбом литовською «Mielė» («Любов») і виданий вперше за 11 років російськомовний альбом «Плюс/Минус», який гурт представив у Києві, Санкт-Петербурзі та Москві. БИПЛАН повернеться з концертами в Росію та Україну вже у лютому нового року, а навесні вперше виступить в Мінську – місті режисера Матвія Сабурова, який зняв відео на пісню «Плюс/Минус» литовською та російською мовами.

«Над кліпом «Плюс/Мінус» працювало більше тридцяти чоловік з двох країн, ми переставили майже всі меблі в одному з найбільших литовських меблевих магазинів, витратили купу грошей, але нам не шкода, тому що бачимо результат, який окупає витрачені зусилля. У нинішньому році це наш головний відеокліп і приємно усвідомлювати, що його демонструють відразу в кількох країнах,» − говорить Макс Мельман, лідер БИПЛАН
Помилковий заголовок — <BGKFY yjvsyjdfybq yf kbnjdcmre ghtvs. «Ь/Ф/Ь/Ф/»
27 Грудня, 22:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван