Настільна версія
мова | язык

Стилісти радять на новорічну ніч пишні зачіски з локонів

27 Грудня, 22:47

Поділитися:

Шедевральна зачіска забезпечить приємний вечір. ТСН.Особливе та зіркові стилісти пропонують відразу кілька варіантів. Їх можна повторити і у домашніх умовах. 

Свої голови для експерименту люб'язно надали актриса Ольга Сумська та екс-ВІА Гра Ольга Корягіна. Ольга Сумська новорічними зачісками не переймається. Каже - кожен рік зустрічає однаково - з розпущеним волоссям. 

Але на експеримент ТСН.Особливе одразу пристає. Стиліст пропонує варіант перший - для блондинок. Волосся висушити у потрібному напрямку, створити об'єм, накрутити локони. "Можна легка недбалість і красива форма зачіски", - каже стиліст. Зробити хвіст на потилиці, під нього причепити валик зі штучного волосся. "Штучне волосся просто дуже легке. Якби ми робили це з натурального волосся, то це досить велика маса і важка вийде зачіска", - каже перукар. І прикрити валик своїм хвостом. 

Акцент - на кучері. Саме вони додають зачісці святковості. Варіант другий. Теж з валиком. Його треба закріпити на маківці. Можна обійтися і без нього - знову головне кучері. Сумська зізнається - цей варіант дуже схожий на її звичну зачіску. Ольга Корягіна - колишня солістка ВІА Грии каже - експериментує щороку. "Зараз ми маємо справу з темним волоссям, а темне волосся-це волосся форми. На них дуже добре поєднуються гладкі, красиві лінії. Дуже добре простежується силует зачіски", - каже стиліст. Новорічні тенденції, стверджують стилісти - елегантна форма та легка текстура. Головна умова - мінімум лаку. Підіймаємо волосся, гривку викладаємо хвилями. Така зачіска пасуватиме до будь-якої довжини волосся. Трошки лаку і блиску - готово. Останній штрих - розкішна сукня з глибоким декольте та розрізом. Ольга Корягіна новорічним образом задоволена. Каже - саме такою вона і зустріне рік 2013.

Помилковий заголовок — Cnbkscnb hflznm yf yjdjhsxye ysx gbiys pfxscrb p kjrjysd

27 Грудня, 22:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра