Настільна версія
мова | язык

«Біла зима» від Олесі Киричук: рекордна зйомка новорічно-різдвяної казки

30 Грудня, 11:31

Поділитися:

Переможниця телепроекту «Шанс», учасниця «Голосу країни. Нова історія» Олеся Киричук презентувала нове відео на пісню «Біла зима» (автор тексту, музики і саундпродюсер – Віктор Винник, режисура і зйомка – Олександр Кулик та Лесь Панчишин). Кліп – святкове привітання голосистої співачки, яке отримають її прихильники якраз під новорічну ялинку.

«Знімали кліп у рекордні терміни – ми понад 15 годин жили новорічною казкою, аби встигнути презентувати відео ще до Нового року, - розповідає Олеся Киричук. – У «Білій зимі» дарую усім атмосферу справжнього свята та зимової феєрії». Відео поєднало кадри передріздвяного Рима та Львова, які потонули у святкових вогнях.

За сюжетом кліпу «Біла зима», Олеся губиться серед метушливого натовпу на яскравому різдвяному ярмарку. Там її й розшукує коханий (цю роль виконав гітарист Мар’ян Криськув). Несподівана історія трапилася і з членом знімальної групи – він раптово «зник» у сам розпал знімального процесу… Відтак почалися уже не сценарні, а справжні пошуки, і це все – серед різдвяних вогнів, купи подарунків та усміхнених людей, які очікують свята. «Пропажа» знайшлася швидко – у теплій компанії глінтвейну та усміхненої продавщиці. Так для усіх випала чудова нагода зробити перерву і гуртом посміятися, пригощаючись ароматним напоєм.

Незважаючи на усі курйози, «Біла зима» вийшла такою ж, як і планувалося – святковою, трохи загадковою і з присмаком дитинства. Пересвідчитись у цьому можна тут:
Помилковий заголовок — «<skf pbvf» dsl Jktcs Rbhbxer^ htrjhlyf pqjvrf yjdjhsxyj-hspldzyjї rfprb
30 Грудня, 11:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків