Настільна версія
мова | язык

Додатковий концерт Ірини Федишин «Україна колядує» 14 січня

7 Січня, 11:10

Поділитися:

14 січня у Львівській опері відбудеться велике різдвяне гранд-шоу Ірини Федишин «Україна колядує». У зв’язку з тим, що більшість квитків на 17.00 та на 20.00 вже продано, команда співачки вирішила зробити ще один додатковий концерт, який теж відбудеться 14 січня о 15.00 годині. Квитки на додатковий концерт вже можна придбати у центральних касах міста.

Гості концерту Ніна Матвієнко, Іван Ганзера та Назар Савко. У концерті задіяно понад 60 людей, які допомагатимуть створювати різдвяну казку. Шоу-балети «Дежав’ю», «Х-Денс», «Атлантік», колектив «Цьомочки». Співачка готує дві прем’єри «Коляда моя» та «Спи Ісусе спи». Окрім того Ірина з дизайнерами розробляють нові образи. На глядачів очікують яскраві шоу-номери. Також, команда задумала розмістити на сцені спеціальні декорації та 100м2 світодіодних екранів. Такої кількості світодіодних конструкцій у Львівській опері ще не було.

У різдвяній програмі Ірина заспіває також відомі свої пісні серед яких «Гітара», «Родина», «Лише у нас на Україні». Чекаємо Вас!
Помилковий заголовок — Ljlfnrjdbq rjywthn Shbyb Atlbiby «Erhfїyf rjkzle'» 14 csxyz

7 Січня, 11:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван