Настільна версія
мова | язык

АнтитілА вітають усіх з Новим 2013 роком!

11 Січня, 21:26

Поділитися:

Гурт АнтитілА, в особі вокаліста Тараса Тополі, наприкінці 2012 року записав та оприлюднив новорічне відеопривітання.

Минулий 2012 рік був дуже плідний для Антитіл – хлопці записували нові пісні, знімали нові відео, відіграли багато концертів, проїхали дуже вдалий та драйвовий всеукраїнський тур. Завдяки пісні «Смотри в меня», що 10 тижнів протрималася в хіт-параді російського «Нашего радио», потрапили одразу в 4-ри номінації на VI Щорічній національній музичній премії за досягнення в області рок-н-ролу «Чартова дюжина» від московського «Нашего Радио». А також було багато посмішок, зустрічей з прихильниками та безліч приємних несподіванок.

На 2013 рік АнтитілА мають великі плани. Серед найближчих, це перший сольний концерт у Москві вже 14 січня у клубі «16 тонн» http://www.16tons.ru/concert/2013-antitila-14jan/, великий клубний всеукраїнський тур, почати який заплановано вже в середині лютого, реліз нового кліпу та синглу на пісню «Невеста», ну і звичайно, видання нового, третього за рахунком, альбому, запис якого знаходиться на фінальній стадії.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Ми хочемо побажати вам у новому році всього самого найкращого. Нехай змія пробереться до вас у щілинку та принесе щастя, успіх, вдачу та гроші! Ну і, звичайно, великої любові! Поважайте один одного, цінуйте один одного! І пам’ятайте, що всі ми – діти цієї Землі. Нехай все у всіх буде добре!»
Помилковий заголовок — FynbnskF dsnf.nm ecs[ p Yjdbv 2013 hjrjv!
11 Січня, 21:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій