Настільна версія
мова | язык

Джессіка Сімпсон: Друга вагітність стала шоком

17 Січня, 22:57

Поділитися:

Американська актриса Джессіка Сімпсон гадає, що друга вагітність стала частиною плану, котрий на неї має Господь.

Ця звістка стала для 32-річної зірки, котра лише в травні народила первістка, справжнім шоком та удруге відсунула на невизначений строк її весілля з коханим Еріком Джонсоном.

Про це вона говорила в "The Tonight Show", пише "Contact Music".

"Здається, це було частиною плану, котрий у Бога є щодо мого життя. Я була страшенно шокована… бо я саме проходила через гормональні зміни, намагалася повернути стару, динамічну Джессіку", - ділиться білявка.

"Розумієте, це був наче один-єдиний раз. І ось, усе з початку!", - пояснює Джессіка та жартує, що поки не організує нарешті своє весілля, то навіть не заходитиме до спальні.

Джессіка каже, вона все одно дуже щаслива, що знову стане мамою. Утім виношуючи другого малюка, зірка вже ретельніше пильнуватиме свою вагу, щоби не роз’їстися, як це було із донечкою Максвелл.

"Я дуже тішилася вагітністю і навіть не ставала на ваги. Я не усвідомлювала, що набрати таку велику вагу можна настільки швидко", - зізнається акторка.

До слова, перипетії життя Джессіки та її близьких скоро побачать телеглядачі. Про її життя зніматимуть комедійний серіал, із нею самою в головній ролі.

"Назви в нас іще досі нема, зазар у нас процес проведення кастингів, створення сюжету. Я гратиму себе, а Еріка й мого тата гратимуть актори. Буде смішно", - обіцяє зірка.

Нагадаємо, батько та заразом і менеджер артистки, Джо Сімпсон, нещодавно опинився в центрі гей-скандалу. Подейкували, саме захоплення парубком-моделлю стало причиною його розлучення з матір’ю Джессіки після 34 років шлюбу. Може, про це автори серіалу теж знімуть якийсь кумедний епізод.
Помилковий заголовок — L;tccsrf Csvgcjy^ Lheuf dfusnyscnm cnfkf ijrjv

17 Січня, 22:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій