Настільна версія
мова | язык

Потрійний аншлаг від Ірини Федишин

18 Січня, 18:15

Поділитися:

Ірина Федишин 14 січня у Львівській опері встановила рекорд: в один день - три концерти «Україна колядує». Дійство відбулось з аншлагом о 15.00, 17.00 та 20.00. Це незабутня різдвяна казка, яку Ірина та уся її багаточисельна команда подарували глядачам.

Яскраві костюми та динамічні постановки шоу-балетів «Х-Денс», «Атлантік», «Дежавю», маленькі «Цьомочки» та «Горлички», а також великі світодіодні екрани з мальовничими візерунками – публіка мала на що подивитися. Сама Ірина Федишин аж 8 разів з блискавичною швидкістю змінювала свої плаття. Усі три концерти співачка відспівала вжив разом з гостями: Ніною Матвієнко та Іваном Ганзерою.

Усі глядачі колядували разом з співачкою у залі, куди вона зійшла разом з музикантами та великою вертепною зіркою. Вже після того незамітно для усіх Ірина опинилась на високій декорації, де заколядувала «Свята ніч» та «Спи Ісусе спи». Остання з цих двох колядок прозвучала вперше у її виконання. «Це моя улюблена колядка, яку колядую з раннього дитинства» - зізнається співачка. Окрім того була й ще одна прем’єра запальної композиції «Моя коляда».

Цього вечора Ірина Федишин разом з дітьми каталась на санах, а на останок з’явилась у яскравій великій квітці, яка розцвітала під час композиції «Милувалися». Ще один дует на концерті був неочікуваним для глядачів. На сцену вийшов чоловік та продюсер Ірини разом з найбільшим спільним досягненням, за словами співачки, маленьким синочком Юрчиком. Вони втрьох заспівали одну з нових пісень «Родина».

«Україна колядує – це не просто різдвяний концерт, це дійство, яке сповнене радістю і любовю» - розповідає Ірина.

Нагадаємо, що графік в Ірини Федишин починаючи з Нового Року є дуже щільним. Адже у саму новорічну ніч вона відспівала 5 концертів, 11 січня сольний концерт у м. Золочеві, 12 січня – у м. Калуш, 13 січня – у Івано-Франківську.
Помилковий заголовок — Gjnhsqybq fyikfu dsl Shbyb Atlbiby

18 Січня, 18:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван