Настільна версія
мова | язык

Скрипка готується до «війни» з Вакарчуком

23 Січня, 15:40

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв’ю музичному порталу Navsi100.com зірковий тренер телепроектів «Голос країни» та «Голос. Діти» співак Олег Скрипка заявив, що готовий боротися з новоспеченим тренером Святославом Вакарчуком за талановитих учасників нового сезону «Голосу».

«Якщо в дитячому проекті за кращих вокалістів змагалися естрадні співачки, то в третьому сезоні дорослого «Голосу» швидше за все відбудеться боротьба двох рокерів, - сказав Олег Скрипка. – Мені вже самому цікаво, як будуть розгортатися події, бо ми зі Славком є конкурентами і ми точно будемо битися за одних і тих самих виконавців. Хоча лише від нас обох залежить, наскільки мудро і толерантно ми себе будемо поводити в тій чи іншій ситуації. Впевнений, ми дійдемо згоди: він трішки молодший – я старший…»

Лідер гурту «ВВ» зізнався, що є неконфліктною людиною, але у другому сезоні «Голосу країни» між ним і Діаною Арбеніною виникали латентні ситуації і, незважаючи на те, що він поводив себе м’яко по відношенню до колеги, на екрані це все рівно виглядало як конфлікт.

«Арбеніна - досить агресивна людина, до того ж вона росіянка, можливо саме тому з її боку лунали деякі неприємні слова. Безумовно, я не проти конкуренції між тренерами, але все залежить від того, наскільки людина вміє володіти собою. Я - за шляхетну конкуренцію!»

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що тренерами «Голосу країни - 3» стали Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Тіна Кароль та Олександр Пономарьов.
Помилковий заголовок — Crhbgrf ujne'nmcz lj «dsqyb» p Dfrfhxerjv
23 Січня, 15:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван