Настільна версія
мова | язык

Канікули Романюти в Голлівуді закінчилися зйомками кліпу

29 Січня, 19:35

Поділитися:

Після виснажливої ​​підготовки та успішного виступу на українському національному відборі пісенного конкурсу Євробачення-2013, на якому Едуард Романюта посів 3-е місце, кращим засобом обміркувати подальші плани, міг стати лише відпочинок в Америці.

Каліфорнія справила величезне враження і під впливом краси Америки, Едуард Романюта пише на сторінці у facebook: «Перший вечір у LA. Я полюбив Каліфорнію з першого погляду»

Канікули співака проходили у мальовничому місці Америки і гуляючи зі своєю подругою Тересою парком атракціонів студії Universal в Голівуді, Едуарду прийшла чудова думка, яку тут же підтримали американські друзі артиста. Було вирішено знімати кліп на пісню «Get Real With My Heart» на березі океану в Лос-Анжелесі.

На роль головної героїні кліпу була запрошена Тереса, подруга Едуарда, а за рекомендацією друзів режесером кліпу виступив Dale S. Lewis. Оператором став Vincent Toto, який брав участь у зйомках багатьох голлівудських блокбастерів.

"Hollywood World" студія, під керівництвом Крістіана Рея, успішно впоралася з поставленим завданням і за словами Едуарда Романюти кліп буде яскравим та із сюжетом. Крім того, вже незабаром шанувальники і фанати творчості Едуарда Романюти, зможуть побачити нову фотосесію як на сторінках сайту, так і на офіційній сторінці в Facebook.

Прем'єра кліпу очікується незабаром і нове відео від Едуарда Романюти обіцяє бути гідним його особистої перемоги в національному відборі на Євробачення 2013.
Помилковий заголовок — Rfysrekb Hjvfy.nb d Ujkksdels pfrsyxbkbcz pqjvrfvb rksge
29 Січня, 19:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон