Настільна версія
мова | язык

АнтитілА представлять «Наречену»

29 Січня, 21:50

Поділитися:

7 лютого АнтитілА покажуть широкому загалу творіння під назвою «Тебе моя невеста». Одночасно буде презентовано пісню та кліп. Презентація відбуватиметься у Києві, в самому центрі міста, у закладі під назвою «Трактиръ на Бассейной». Що цікаво, окрім журналістів, на презентацію зможуть потрапити абсолютно всі охочі бути причетними до цього дійства.

Режисером відео «Тебе моя невеста» став добрий друг Антитіл Олексій Веренчик, який зі своєю командою вже відзняв для гурту декілька відеоробіт, останньою з яких була спільна пісня груп АнтитілА та Табула Раса «Полинезийская зима».

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Пісня «Тебе моя невеста» була написана більше року тому. Автором музики та аранжування виступив наш клавішник Сергій Вусик, а автором слів – я. Прийшов час, і ми вирішили зняти відеокліп на цю пісню. Тут до нас підключились наші друзі з HEADSHOT STUDIO і дуже круто реалізували свою відео-ідею. Зйомки відбувалися ще влітку на покинутому литовищі, де була побудована величезна стіна зі справжніх аудіо-колонок. Ну, і неможливо не відмітити, дуже серйозну графічну роботу команди. В цілому, за сюжетом відео вийшло дуже цікавим бойовиком. Гурт АнтитілА присвячує цю пісню всім нареченим та бажає їм по-справжньому відважних чоловіків»!

Довгоочікувана презентація кліпу та пісні, яка вже добре знайома прихильникам гурту по «живому» виконанню, та яка має абсолютно всі задатки стати новим хітом, випадає на початок великого всеукраїнського клубного туру Антитіл під назвою «МОВА».

Тур стартує концертом у Львові 15 лютого. В рамках туру вже заплановано концерти в багатьох містах України, серед яких Львів (15.02.13), Стрий (16.02.13), Броди (16.02.13), Рівне (17.02.13), Тернопіль (22.02.13), Івано-Франківськ (23.02.13), Харків (01.03.13), Донецьк (02.03.13), Дніпропетровськ (03.03.13), Чернігів (16.03.13), Одеса (22.03.13), Вінниця (29.03.13), Полтава (05.04.13)

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Чому саме МОВА? Тому що, МОВА, МРІЇ, МУЗИКА і ЛЮБОВ – це те, що зробило нас людьми. Вирушаючи у всеукраїнський клубний тур, ми веземо не просто концерти. Ми хочемо дарувати своєю музикою людям щастя, незалежно від того, якій мові вони віддають перевагу в спілкуванні у повсякденному житті, та до якої мови вони звикли з дитинства, з колискових, які співала їм мати. Ми будемо спілкуватися з слухачами універсальною та зрозумілою кожному мовою музики, мовою почуттів, мовою наших сердець. І це спілкування буде максимально чесним, відкритим та відвертим».
Помилковий заголовок — FynbnskF ghtlcnfdkznm «Yfhtxtye»
29 Січня, 21:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Сергій, Юліан