Настільна версія
мова | язык

Новий Амур від групи Mirami

1 Лютого, 01:23

Поділитися:

29 січня відбулася прем`єра синглу та кліпу "Amour 2013" від групи Mirami. Це вже другий екранізований трек з нового альбому, реліз якого планується на осінь 2013 року.

Пісня порушує одвічну тему кохання, яке завжди повинно бути у наших серцях, і коли люди забувають про свої почуття, то єдиним порятунком для них залишається тільки вища сила - Амур. Саме він є головним героєм пісні, яку написав Андрій Бакун. За задумом режисера кліпу Володимира Шурубури, Амур 2013 року зовсім не змінився: він так само, як і колись, справно виконує свої обов`язки і допомагає знову розпалити полум`я в серцях двох закоханих. Ролі закоханих й Амура дістались акторам Львівського театру ім. М. Заньковецької.

Знімальним майданчиком для кліпу стало романтичне місто Париж. Зйомки відбулися ще в березні 2012 року, але через обставини, що створила автомобільна аварія, в яку потрапили учасники групи в кінці серпня, все довелось відкласти.

Для справжніх меломанів реліз, крім оригінальної версії, містить три ремікси і акустичну версію. Дуже символічно, що сингл вийшов у переддень Дня святого Валентина і є чудовим подарунком для всіх закоханих.
Помилковий заголовок — Yjdbq Fveh dsl uhegb Ьшкфьш
1 Лютого, 01:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)